Secretul frumuseții Irinei Shayk

De Amelia Matei, pe
Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, însă obrazul subțire cu... papaya se ține. Se pare că, pe lângă trăsăturile fine ale rusoaicei, fructul de papaya este unul dintre secretele care o fac să arate atât de bine.

Fructul are efectele miraculoase atât asupra pielii catifelate a Irinei, dar și asurpra sistemului imunitar și digestiv. Rusoaica urmează cu regularitate un tratament pe bază de pudră de papaya pe care o procură de la un nutriționist din Milano.

papaya

Potrivit nutriționistei Dana James, acest fruct face adevărate minuni pentru flora microbiană a intestinelor. Pudra de papaya fermentată scade riscul inflamațiilor sistemice. Specialiștii susțin că datorită acestui fapt pielea corpului și tenul devin mai fine, mai strălucitoare, capătă elasticitate. Așadar, unul dintre motivele pentru care Irina arată atât de bine precum în pictoriale și în viața de zi cu zi este această pudră de papaya.

Citește și:  Secretul frumuseții thailandezelor

”Irina este o femeie frumoasă, însă aceia dintre noi care nu au și gene extraordinare, așa cum se întâmplă în cazul ei, pot beneficia de pudra fructelor fermentate, dar și a legumelor. Papaya fermentată, în special, sub forma de pudră, creezi bacterii benefice care ajută la îmbunătățirea florei microbiene a intestinelor. Acest lucru reduce inflamațiile sistemice.

Fără astfel de probleme, întreg organismul va funcționa mult mai bine. Datorită acestui tratament, pielea capătă strălucire, fermitate, sistemul imunitar devine mai puternic, iar tu o persoană mai energică. Pudra din fructe și legume fermentate conțin vitamine, în formă concentrată, minerale și fitonutrienți. Astfel de pudre servesc funcțiile fiziologice ale organismului, iar în curând vor deveni ”noua apă cu lămâie””, a declarat nutriționista Dana James.

Beneficiile fructului de papaya

Se știe că inflamațiile sunt cauzele multor boli, cum ar fi rinita alergică, ateroscleroza, afecțiunile digestive, hepatice sau afecțiunile reumatice. Fructul de papaya are proprietăți antiinflamatoare, datorită a două substanțe: papaina și chimopapaină.

Citește și: Ce mănâncă Jennifer Aniston la micul dejun

Face părul și pielea mai frumoase

Dacă ai o podoabă capilară cu tendințe de rupere, fructul de papaya este răspunsul. Acesta are proteine, vitamina A și E, care contribuie la întărirea firului de păr. De asemenea, îmbunătățește aspectul pielii, deci consumul ei este cu atât mai benefic.

Foto: Hepta.ro, Pixabay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter