Poartă rochia lungă cu imprimeuri precum Kate Bosworth

De Consuela Stratulat, pe
Kate Bosworth este una dintre cele mai elegante vedete de la Hollywood. Astăzi ne inspităm de la stilul ei.

Kate Bosworth arată întotdeauna impecabil, indiferent că se află pe covorul roșu sau în afara lui. Are un stil vestimentar propriu, purtând atât piese accesibile, cât și haine de designer, și reușind să iasă întotdeauna în evidență prin combinațiile vestimentare pe care le face. La cei 32 de ani, este considerată una dintre cel mai bine îmbrăcate vedete.

Nouă ne-a atras atenția o ținută pe care o poți purta în această toamnă. Actrița a ales o rochie lungă, cu imprimeu floral și mâneci lungi, o pereche de sandale gladiator și o geantă nude. Am găsit piese asemănătoare și accesibile, care te vor ajuta să obții un look de vedetă.

Kate Bosworth

Unde porți această ținută?

Ținuta actriței Kate Bosworth este una lejeră, care poate fi purtată atât la birou, cât și când ieși cu prietenii sau în weekend. Având în vedere că rochia este lungă, are o eleganță aparte și o poți lua și la ocazii speciale, precum petreceri sau reuniuni de familie. Rochia poate fi accesorizată și cu pantofi cu toc sau botine.

Trucuri de care să ții cont când porți rochia cu imprimeu floral

Rochia lungă este potrivită pentru orice ocazie, așa că nu trebuie să îți lipsească din garderobă. Este potrivită pentru orice siluetă, însă secretul este să știi ce model ți se potrivește. Dacă ești mică de înălțime, optează pentru o rochie lungă care îți scoate în evidență formele. Sunt mai potrivite cele mulate sau cele care se prind în talie. Îți poți alungi silueta alegând un model cu decolteu în V sau purtând pantofi cu toc.

Dacă ești mignonă, imprimeul rochiei trebuie să fie cu flori mici, dar dacă ești ceva mai plinuță, optează pentru imprimeuri mai mari.

Pentru că rochia lungă cu imprimeu floral este o piesă de rezistență, care iese în evidență, celelalte componente ale ținutei trebuie să fie cât mai simple. Bijuteriile statement vor încărca ținuta, așa că alege unele discrete. În materie de încălțăminte, poți alege orice, de la sandale, la balerini, botine sau pantofi cu toc. Totuși, sandalele cu barete se potrivesc cel mai bine cu rochia lungă.

Sursa foto: Hepta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter