Piese retro care au revenit în tendințe

De Consuela Stratulat, pe
Moda revine de la un sezon la altul, iar dacă vrei să fii în tendințe în această primăvară, poți trage cu ochiul în dulapul mamei tale. Vezi ce piese retro au revenit în atenție.

Geanta minusculă

Geanta minusculă este una dintre cele mai populare tendințe ale acestui sezon. Chiar dacă nu vei putea lua cu tine prea multe lucruri, fii sigură că vei arăta ca o fashionistă adevărată când o vei purta. Este potrivită atât pentru ținute casual, cât și pentru ținute elegante, așa că ai încă un motiv să investești într-o astfel de piesă.

A photo posted by Anh (@9to5chic) on

Pantofi cu toc kitten

Pantofii cu toc kitten sunt foarte confortabili și îți vor da un aer extrem de chic. Sunt potriviți mai ales pentru ținutele pentru birou, dar îi poți purta și când ieși în oraș.

Fusta midi

Fusta midi este extrem de feminină și se potrivește oricărei siluete. Nu contează nici ce înălțime ai, pentru că această piesă te va avantaja oricum. Combinația primăverii: o bluză pe corp și o pereche de pantofi cu toc.

A photo posted by OSHH (@oshh_chic) on

O broșă elegantă

Colierele statement nu mai sunt un must-have în acest sezon. Înlocuiește-le cu o brojă elegantă. Ai grijă, însă, să nu mai porți și colier sau alte bijuterii evidente atunci când alegi acest accesoriu.

Rochia – sarafan

Rochia-sarafan a revenit în tendințe, însă combin-o cu piese moderne, dacă vrei să fii o fashionistă adevărată.

A photo posted by Uyen Nguyen (@dearlatecomer) on

Mom – jeans

Skinny jeans vor fi înlocuiți în acest sezon de „mom jeans”. Dacă nu vrei să pară că ai rămas cu 20 de ani în urmă, combină-i cu piese moderne, precum un crop-top sau o pereche de sandale cu toc.

A photo posted by CREATIVE DREAMER (@_d_s_m) on


Sursa foto: 123rf.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter