Piese must-have în 2016

De Consuela Stratulat, pe
Piesele clasice sunt baza oricărei garderobe, dar trebuie să adaugi și câteva haine și accesorii noi de la un an la altul. Nu trebuie să urmezi cu sfințenie tendințele, ci doar să investești în elemente care vor da un aer modern ținutelor tale.

Haina camel

Nu trebuie să renunți la clasicul palton negru, dar anul acesta poți investi într-o haină camel. O astfel de nuanță poate fi combinată foarte ușor cu alte culori și avantajează pe toată lumea.

Haina camel

Bluza cu fundă

Cămașa simplă, albă, nu trebuie să îți lipsească din garderobă, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să încerci și un model în tendințe. Bluzele și cămășile cu fundă sunt un must-have în 2016, iar partea bună este că sunt foarte feminine.

bluza cu funda

Geanta mesager

Geanta mesager este în tendințe de câteva sezoane, dar anul acesta se poartă modelele cât mai simple, dar elegante în același timp. Optează pentru dimensiuni mici, dar cu un design practic, care îți permite să iei cu tine lucrurile de care ai nevoie în timpul zilei.

Geanta mesager

Sacoul în dungi

Un sacou în dungi este alegerea perfectă pentru ținutele casual sau cele office. Se potrivește atât cu pantaloni eleganți, cât și cu jean, și va da ținutei tale un aer elegant.

Sacou in dungi

Pantalonii culottes

Dacă nu ai inclus, încă, în garderobă pantalonii culottes, acum este timpul să o faci. Sunt piese care vor da instant un aer cool ținutei tale și se potrivesc oricărei siluete. Alege modele a căror lungime se oprește în partea cea mai subțire a gleznei și poartă-i cu botine în zilele reci și cu teniși sau pantofi cu toc în zilele calde.

pantaloni culottes

Balerinii care se leagă pe picior

Clasicii balerini sunt înlocuiți, sezonul acesta, cu cei care se leagă pe picior. Sunt mult mai chic și se potrivesc atât cu pantaloni, cât și cu fuste.

balerini care se leaga

Sursa foto: Hepta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter