Patru reguli de bază pentru ținuta de serviciu, de la stilista lui Kate Middleton

De Amelia Matei, pe
Stilistul și designerul Jane Lewis, care o îmbracă pe Prințesa Kate Middleton, are câteva sfaturi pentru femeile care vor să fie chic în fiecare zi la serviciu.

”În număr copleșitor, femeile cred că ținuta de serviciu trebuie să nu fie la modă, în special în mediul corporatist. Ca să fii la modă nu înseamnă să fii frivolă, iar stilul este o calitate pe care o avem în noi și care ne poate diferenția de restul. Personalitatea ta și simțul pe care îl ai în modă pot fi foarte bine expuse și la serviciu”, este de părere Jane Lewis, stilista lui Kate Middleton.

kate

Iată care sunt regulile pe care orice femeie trebuie să le urmeze, când vine vorba de serviciu, din punctul de vedere al lui Jane!

1.Ținuta să cadreze cu locul de muncă

Ceea ce prietena ta poartă la serviciu este posibil să nu se potrivească și în cazul locului tău de muncă. Analizează bine dres-code-ul de la locul tău de muncă, iar în momentul în care ai vpzut care sunt elementele predominante din ținută, investește în câteva dintre acestea. Alege itemi de calitate și care să te reprezinte”, recomandă Jane.

Cu alte cuvinte, două fuste, trei cămăși și două sacouri deosebite și potrivite cu stilul tău, te pot scoate din anonimat la locul de muncă.

2.Nu te teme să porți culori

”Culoarea te face mai puternică, te scoate înb evidență și este un mod oportun de a-și demonstra simțul estetic”, spune Lewis. ”Vișiniul, verde pal, turqoiz închis sunt ceea ce eu numesc non-culori și care sunt potrivite pentru persoanele ce se tem să iasă în evidență cu o nuanță puternică”, adaugă stilista

3.Accesorizează-ți ținuta

Bijuteriile-statement, pantofi mai speciali sau poșetele deosebite sunt trucuri pe care te poți baza ca să fii cic la job. ”Un singur element-statement pe zi este suficient pentru a-ți împrospăta look-ul. O brățară voluminoasă purtată la bluza cu mâneci scurte, o curea colorată sau cu un imprimeu sau pantofi într-o culoare deosebită sunt tot ce ai nevoie”, spune Lewis.

4.Îmbracă-te confortabil

Principiul pe care se bazează Jane este că, dacă te simți bine în hainele pe care le porți, arăți și bine în ele. ”Eleganța și încrederea sunt date de confort. Este principul care stă la baza unei ținute cu stil”, consideră Jane Lewis, stilista lui Kate Middleton.

Foto:Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter