Pantofi de care ai nevoie pentru petrecerile de iarnă

De Consuela Stratulat, pe
Mai sunt câteva săptămâni până la sărbătorile de iarnă, iar tu trebuie să îți pui la punct garderoba pentru evenimentele care vor avea loc. Ne-am gândit să îți spunem în ce pantofi să investești, pentru a fi elegantă.

Pantofii metalizați sunt un must-have pentru sezonul rece. Ai nevoie de ceva strălucitor, pentru a-ți pune ținuta la punct. Pantofii metalizați cu toc sunt potriviți pentru petreceri, în timp ce pentru ținutele casual poți alege modele fără toc.

Botinele elegante

Botinele pot fi purtate și la petreceri, mai ales dacă au detalii interesante. În plus, sunt mult mai confortabile decât pantofii. Găsești atât de multe modele, încât este imposibil să nu ți se potrivească ceva.

Pantofii negri

Pantofii negri nu se vor demoda niciodată, așa că sunt cea mai bună investiție. Pentru acest sezon, alege modele cu pietre, un vârf metalic sau alte aplicații elegante.

Pantofii înalți

Pantofii foarte înalți vor da o notă elegantă oricărei ținute. Pentru petreceri poți alege și sandale, câtă vreme încăperea este călduroasă.

Balerinii cu imprimeuri

Dacă nu ești genul care să poarte tocuri, poți alege balerini. Sunt confortabili și se potrivesc oricărei ținute. Investește într-o pereche cu imprimeuri, care să atragă toată atenția. Așa nu vei avea nevoie de rochii sau accesorii scumpe, pentru că toate privirile vor fi îndreptate spre balerini.

Vezi în galeria foto ce pantofi găsești în magazine.

Sursa foto: thinkstockphotos.com.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter