Lecții de stil de la Jackie Onassis

De Consuela Stratulat, pe
Jackie Onassis este una dintre cele mai elegante femei ale tuturor timpurilor. Vezi cele mai importante lecții de stil pe care le poți învăța de la fosta Primă Doamnă a SUA.

Expune-ți umerii și gâtul

Jackie Onassis avea o slăbiciune pentru rochiile și bluzele pe umeri. Era modul în care ea alegea să își expună pielea, păstrând, însă, misterul.

Poartă culori aprinse

Când te gândești la Jackie Onassis, îți vine în minte costumul roz, cu pălărie, pe care l-a purtat la brațul lui John Kennedy. Jackie iubea culorile aprinse și nu îi era teamă să poarte nuanțe îndrăznețe. Avea, însă, întotdeauna grijă să își completeze aceste ținute cu machiaje delicate și accesorii discrete.

Poartă ținute alb-negru

Când nu știi ce să porți ca să fii elegantă, alege clasica combinație de alb și negru. Jackie iubea aceste ținute, motiv pentru care le-a purtat de nenumărate ori.

Combină imprimeurile

Jackie O a avut un stil vestimentar impecabil, din care nu puteau lipsi imprimeurile. Dungile, imprimeul floral, figurile geometrice, toate au fost purtate cu stil de fosta Primă Doamnă, așa că include-le în garderobă.

Sursa foto: Hepta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter