Kylie Minogue s-a logodit cu un bărbat cu 19 ani mai tânăr. Iată cum arată viitorul ei soț!

De Andreea Catrina, pe Ultimul update Marți, 23 februarie 2016, 17:51
La 47 de ani, Kylie Minogue se pare că și-a întâlnit în sfârșit marea dragoste! Cântăreața de origine australiană s-a logodit luna trecută cu actorul britanic Joshua Sasse, care este cu 19 ani mai tânăr decât ea.

Kylie Minogue și-a surprins fanii cu un anunț neașteptat – urmează să se căsătorească cu un bărbat de doar 28 de ani. Norocosul, actorul britanic Joshua Sasse, se pare că a reușit să o cucerească într-un timp record, deoarece ei sunt oficial împreună din noiembrie 2015.

Cu toate că există și voci care spun că tânărul Joshua s-ar căsători cu Kylie pentru averea ei impresionantă, cântăreața a ținut să-și împartă bucuria cu toată lumea, anunțându-și logodna în stil tradițional, la ziar – “Domnul J. S. Sasse și domnișoara K. A. Minogue își anunță logodna. Joshua este fiul lui Dominic Sasse și al lui Mary Heale (născută Macauley), din Herefordshire, iar Kylie este fiica cea mare a soților Ronald și Carol Minogue din Melbourne, Australia”. Anunțul a apărut în cotidianul britanic The Daily Telegraph.

Cum arată viitorul soț al lui Kylie Minogue

Trecând peste faptul că Joshua Sasse se năștea în perioada în care Kylie devenea celebră în întreaga lume, tânărul actor arată foarte bine, după cum poți vedea mai jos…

Joshua Sasse

Citește și:

Mama lui Kim Kardashian și-a revenit după divorț. Uite cum arată iubitul ei mai tânăr!

Mick Jagger are o nouă iubită, cu 43 de ani mai tânără

Pro și contra relației cu un bărbat mai tânăr

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter