Jachete în care să investești în această toamnă

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Miercuri, 14 octombrie 2015, 00:03
Dacă nu ți-ai cumpărat, deja, jacheta de toamnă, am tras un ochi la vedete, să vedem ce poartă ele. Am ales pentru tine modele asemănătoare și accesibile, care te vor face să arpți ca o divă.

Jacheta biker revine în tendințe în fiecare toamnă, iar anul acesta nu face excepție. Am văzut-o purtată de nenumărate vedete, printre care și Emma Watson. Ne place că este foarte versatilă și poate fi purtată atât cu blugi, cât și cu rochii elegante sau fuste. Dacă vrei să faci cât mai multe combinații, alege ca pielea să fie neagră.

Jacheta moto

Haina din blană artificială a fost la modă sezonul trecut și rămâne un must-have și în această toamnă. Alege o culoare aprinsă și combin-o cu piese simple, în nuanțe neutre. Ne place modelul purtat de Sienna Miller, iar în magazine am găsit o jachetă maro.

haine de blana

Capa poate fi purtată de oricine, indiferent de siluetă. Ne place combinația de capă și fustă din piele, purtată de Hilary Duff, dar dacă vrei un look cu adevărat sexy, poartă capa cu o rochie scurtă și o pereche de botine peste genunchi.

capa

Trench-ul este o piesă clasică, ce nu trebuie să îți lipsească din garderoba de toamnă. Îl poți purta cu rochițe feminine, precum Miranda Kerr, sau cu ținute casual, formate din blugi și pulovere.

trench

Poncho-ul este o altă piesă must-have pentru garderoba de toamnă. Ne place combinația făcută de Taylor Swift, cu blugi skinny și botine.

poncho

Sursa foto: Hepta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter