Învață să porți blugii evazați ca Fergie

De Consuela Stratulat, pe
Fergie este un fashion icon, așa că astăzi o alegem ca sursă de inspirație. Am ales o ținută cu blugi evazați, pe care o poți purta și tu.

De la aparițiile dezastroase de pe covorul roșu, de la începutul carierei, Fergie a devenit un adevărat fashion-icon. Cântăreața nu are un stil impecabil doar pe covorul roșu, ci și când se află în afara lui, așa că merită toată atenția noastră.

Fergie nu se teme să facă alegeri vestimentare îndrăznețe, dar noi am ales o ținută simplă, pe care o poți compune și tu. Artista este mereu în pas cu moda, așa că nu ne mirăm că a ales să poarte blugii evazați, care se numără printre piesele must-have din această toamnă. I-a combinat cu o bluză în dungi și o pereche de pantofi cu toc.

Fergie

O astfel de ținută poate fi purtată atât la birou, cât și la cumpărături sau când ieși cu prietenele. Este confortabilă și chic în aceslași timp, iar partea cea mai bună este că pare că nu ai depus niciun efort pentru a arăta bine.

Trucuri de care să ții cont când porți blugii evazați

Blugii evazați sunt vedetele acestui sezon, așa că nu trebuie să îți lipsească din garderobă. Nu te gândi că vei face o investiție de prisos, pentru că sunt un model care nu se demodează niciodată. Dacă mai vrei motive pentru care ar trebui să îi încluzi în garderobă, află că se potrivesc oricărei siluete.

Este important ca blugii evazați pe care îi porți să nu fie prea lungi. Trebuie să lase la vedere un pic din pantofi și un pic de piele, pentru că altfel va părea că îți lipsește o parte din picior.

Dacă nu ești înaltă, este indicat să porți blugii evazați cu pantofi cu toc, pentru a-ți alungi silueta. Dacă optezi pentru balerini sau pantofi fără toc, vei părea prea mică.

Poartă întotdeauna bluze care curg pe lângă corp. Dacă alegi modele prea largi, vor intra în contrast cu blugii evazați și nu vor arăta deloc bine.
Blugii evazați sunt creați pentru a-ți evidenția silueta. Alege modele cu talie înaltă și poartă bluzele băgate în pantaloni.

Sursa foto: Hepta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter