Îmbracă-te precum Kate Middleton

De Libertatea.ro, pe Ultimul update Miercuri, 16 februarie 2022, 11:45
Kate Middleton a avut, joi, prima apariție oficială, după nașterea prințesei Charlotte și a arătat impecabil. Pentru că reușește întotdeauna să arate bine, astăzi ne inspirăm de la Ducesa de Cambridge.

Kate Middleton a optat pentru o rochie Ralph Lauren în carouri alb-negru, o curea discretă în talie, pantofi și un plic negru. Am găsit piese asemănătoare și accesibile, care te vor ajuta să obții un look regal. Partea cea mai bună este că lungimea și modelul rochiei o fac potrivită oricărei siluete, așa că poți investi liniștită într-o astfel de piesă.

O astfel de ținută este potrivită pentru birou sau pentru evenimentele formale. Imprimeul alb-negru poate fi combinat cu accesorii negre, dar dacă îți place să îți asumi riscuri vestimentare, poți opta ți pentru unele colorate.

Kate Middleton

Lecții de stil de la Kate Middleton

Kate Middleton este considerate un fashion-icon. Deși a fost criticată, initial, că are un stil vestimentar prea matur pentru vârsta ei, cu timpul, Ducesa de Cambridge a reușit să își formeze un stil potrivit vârstei sale. În ciuda faptului că face parte din familia regală și are propriul designer, soția Prințului William nu se sfiește să poarte un outfit de mai multe ori. Câtă vreme arăți bine, nu trebuie să fii zilnic îmbrăcată cu altceva.

Kate Middleton poartă, pe lângă piese de designer, și haine din magazine accesibile. Ea demonstrează, astfel, că bunul gust nu are nicio treabă cu eticheta.
Navy-blue este noul negru! Ducesa de Cambridge a transformat această nuanță în simbolul eleganței, iar partea cea mai bună este că această culoare se potrivește oricui. Include-o în garderobă și vei vedea cum ținutele tale vor căpăta un aer prețios.

O ținută perfectă poate fi distrusă dacă alegi prea multe accesorii. Soția Prințului William evită multe greșeli vestimentare, deoarece alege întotdeauna să poarte puține bijuterii. Un colier delicat sau o pereche de cercei discreți sunt singurele accesorii și nu exagerează niciodată.

Sursa foto: Northfoto.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter