Îmbracă-te ca Jaime King

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Miercuri, 09 martie 2022, 12:40
Jaime King a fost un model celebru al anilor 90, dar s-ar putea să o cunoști din serialul „Hart of Dixie”. Astăzi ne inspităm de la stilul ei.

Jaime King a renunțat la catwalk pentru o carieră în actorie. Nu a regretat, pentru că a primit numeroase rolul, dar Lemon Breeland din „Hart of Dixie” este personajul care a făcut-o celebră. În momentul în care a ajuns pe micul ecran, a devenit nelipsită de la rubrica de fashion a publicațiilor de la Hollywood. Jaime reușește să impresioneze atât pe covorul roșu, cât și atunci când este surprinsă de paparazzi pe stradă.

Nouă ne-a atras atenția o ținută lejeră, perfectă pentru o zi de sfârșit de vară. Actrița a ales să poartă o pereche de pantaloni culottes, piese care au fost pe val sezonul trecut și vor rămâne și în următoarea perioada. I-a combinat cu un maieu lejer, în aceeași nuanță, și o pereche de mocasini negri. Pantofii închiși la culoare purtați la ținute deschise sunt un risc vestimentar pe care nu ar trebui, însă, să ți-l asumi decât dacă ești foarte sigură pe simțul tău estetic. Noi am ales piese asemănătoare și accesibile, care te vor ajuta să arăți ca o vedetă.

Jaime King

Unde porți ținuta?

Chiar dacă este un look de vedetă, nu te gândi că ținuta este prea pretențioasă. O poți purta oriunde, de la birou la ieșirile cu prietenii, iar partea cea mai bună este că piesele care o compun sunt foarte versatile. Poți înlocui pantalonii cu o fustă midi, iar topul cu o cămașă în aceeași nuanță sau în dungi. Dacă nu îți plac mocasinii, o pereche de balerini sau de pantofi stilettos se vor potrivit la fel de bine.

Trucuri de care să ții cont când porți pantalonii culottes

Pantalonii culottes sunt perfecți mai ales pentru anotimpurile de la tranziție, așa că toamna asta nu îi ignora. Chiar dacă par destul de greu de purtat, trebuie să știi că se potrivesc oricărei siluete, câtă vreme alegi o lungime potrivită și îi porți cu pantofi pe măsură. Dacă ești mică de înălțime, de exemplu, evită să porți pantalonii culottes cu balerini, pentru că s-ar putea să nu te avantajeze.

Cămășile sau topurile care curg pe lângă corp merg perfect cu pantaloni culottes, dar la fel de potrivite sunt și tircourile, câtă vreme le porți în pantaloni. Deși au o notă elegantă, pot fi combinați fără probleme cu o geacă din piele sau cu teniși. Pune-ți imaginația la bătaie și poartă pantalonii culottes fără rețineri!

Sursa foto: Hepta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter