Îmbracă-te ca Ellen Pompeo

De Consuela Stratulat, pe
Ellen Pompeo este una dintre actrițele care preferă hainele simple și elegante. Astăzi ne inspirăm de la stilul ei.

Personajul interpretat de Ellen Pompeo în „Anatomia lui Grey”, Meredith Grey, nu este deloc un fashion icon, însă în realitate, actrița are întotdeauna grijă să arate impecabil. Ellen nu urmează tendințele, ci preferă haine cât mai simple. Nuanțele neutre sunt preferatele ei, dar nu dă înapoi nici când vine vorba de culori îndrăznețe. Nouă ne-a atras atenția o ținută de zi care pare confortabilă și foarte chic.

Ellen Pompeo a fost surprinsă pe străzile din Los Angeles într-o rochie dreaptă, în dungi, pe care a accesorizat-o cu o pereche de pantofi negri și o geantă în aceeași culoare. Am găsit piese asemănătoare și accesibile, care te vor ajuta să arăți ca o vedetă. Actrița are 46 de ani, însă ținuta ei este potrivită pentru orice vârstă, așa că nu ezita să te inspiri de la stilul ei.

Ellen Pompeo

Unde să porți rochia în dungi

Rochia în dungi este una dintre acele piese care nu se vor demoda niciodată, așa că include-o în garderobă fără rețineri. Vara este sezonul ei, însă poate fi purtată tot anul, pentru că arată la fel de bine și cu sandale și cu botine sau cizme. Lungimea midi este potrivită pentru orice înălțime, chiar și pentru minione, dacă o porți cu pantofi cu toc.

Nu te gândi că o astfel de ținută poate fi purtată doar în timpul liber, pentru că rochia în dungi este perfectă și pentru birou. Înlocuiește sandalele lejere cu o pereche de pantofi cu toc negri sau nude și vei arăta perfect. Dacă nu trebuie să urmezi reguli vestimentare la locul de muncă, poți chiar să rămâi la balerini sau sandale fără toc.

Rochia în dungi este piesa de rezistență a oricărei ținute, așa că asigură-te că restul elementelor sunt cât mai simple. În caz contrar, s-ar putea să pari foarte încărcată. Bijuteriile trebuie să fie cât mai discrete, iar geanta și pantofii să fie în culori neutre, care nu ies în evidență. Tenișii, botinele, balerinii, pantofii stiletto sau sandalele cu platforme sunt perfecte pentru rochia în dungi midi, dar poți încerca tot felul de combinații, în funcție de stilul tău și de ce te face să te simți confortabil.

Reguli de care să ții cont când porți rochia în dungi

Dungile sunt foarte chic, însă trebuie să alegi dimensiunea potrivită siluetei tale. Astfel, cele mici și subțiri sunt potrivite dacă ești voluptoasă. De altfel, acest model avantajează orice formă a corpului, așa că atunci când ai dubii, optează pentru dungi subțiri.

Dungile atrag atenția, așa că poartă-le pentru a scoate în evidență partea corpului de care ești cea mai mândră. Combină-le cu nuanțe neutre sau cu unele cât mai închise, pentru un look clasic.

Dungile verticale avantajează orice siluetă, pentru că alungesc și subțiază, însă poți purta și dungi orizontale fără probleme. Secretul este să te ferești de dungi late, dacă ai câteva kilograme în plus.

Când porți dungi din cap până în picioare, este indicat să spargi imprimeul cu o curea mai groasă decât dungile, pentru a scoate în evidență partea cea mai subțire a corpului tău. Dacă, însă, ai o siluetă perfectă, nu ai nevoie de astfel de trucuri.

Sursa foto: Hepta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter