Idei de ținute pentru Sfântul Valentin

De Consuela Stratulat, pe
Chiar dacă ești sau nu într-o relație, Sfântul Valentin este ocazia perfectă să alegi o ținută sexy, dar elegantă în același timp. Îți dăm câteva idei care te vor ajuta să arăți bine de Ziua Îndrăgostiților.

O rochie din dantelă este perfectă pentru astfel de detalii. Dacă mergi la o întâlnire în timpul zilei sau într-un loc nu foarte sofisticat, optează pentru o rochie croșetată, pantofi cu toc și un palton lung. Alege o rochie de lungime medie, ca să fii sigură că nu expui prea multă piele!


Dacă vrei să ai o atitudine elegantă și misterioasă la întâlnirea de Ziua Îndrăgostiților, poartă negru din cap până-n picioare. O bluză pe gât și o pereche de culottes îți vor da un aer foarte chic, fără să faci niciun efort. Completează-ți ținuta cu o pereche de pantofi albi și o geantă în aceeași culoare.


Nu vei da greș cu o ținută alb-negru. Dacă ți se pare prea simplă, alege să o completezi cu o pereche de cizme peste genunchi.


Citește și: Idei de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru el

Rochia roșie este perfectă pentru Ziua Îndrăgostiților, mai ales dacă mergeți la un restaurant elegant. Un palton negru te va apăra de frig, în momentul în care ieși afară.


O fustă midi și o bluză elegantă sunt alte alegeri potrivite pentru Sfântul Valentin. O pereche de botine negre îți vor completa perfect ținuta.

A photo posted by @candelanovembre on


Dacă vrei să pari foarte sigură pe tine de Ziua Îndrăgostiților, alege un costum de inspirație masculină. Optează, totuși, pentru culoarea roșie, pentru că va fi cea mai potrivită pentru o astfel de ocazie.


Dacă vrei să fii sexy de Sfântul Valentin, alege o fustă mini și o pereche de cizme peste genunchi. Ai grijă, însă, ca fusta să nu fie foarte scurtă, pentru că riști să pari vulgară.


Sursa foto: Hepta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter