Idei de ținute cu pantofi metalizați

De Consuela Stratulat, pe
De la mocasini, la teniși sau pantofi cu toc, încălțămintea metalizată este un must-have în acest sezon. Vezi câteva idei de ținute, care să te ajute să adopți această tendință.

Pantofii metalizați sunt destul de prețioși, însă pot fi purtați atât la ținute de ocazie, cât și la ținute de zi. Iar dacă ai impresia că acest tip de încălțăminte arată bine doar cu nuanțe neutre, află că pantofii aurii sau argintii pot fi purtați foarte bine și cu haine în nuanțe de roz, de exemplu.


O ținută banală, compusă dintr-un pulover și o pereche de blugi, se va schimba total cu o pereche de pantofi metalizați. Pentru ținutele casual, pantofii masculini sunt cea mai bună opțiune.


Pantofii metalizați pot fi purtați cu alte două piese must-have în acest sezon: pantalonii culottes și bluza pe umeri.


Mocasinii metalizați sunt perfecți pentru a da un aer elegant unei ținute casual. Ne place combinația de pantofi argintii și blugi boyfriend.


În tendințe sunt și tenișii metalizați. Se potrivesc perfect cu blugi, dar la fel de bine pot fi purtați cu rochii sau cu fuste.

A photo posted by Beata Bujanowska (@mywayof.pl) on


Pentru zilele ceva mai răcoroase, alege botinele metalizate. Poartă-le cu blugi până la glezne, pentru un look chic.

Trucuri de care să ții cont când porți pantofii metalizați

Când porți pantofii metalizați, este foarte important să fii atentă la cum combini culorile. Astfel, pantofii aurii sau argintii pot fi purtați cu orice culoare, dar cei în nuanțe aprinse, precum albastru metalizat, trebuie combinați cu nuanțe neutre.

Citește și: Ce pantofi se poartă în 2016

Pantofii metalizați sunt destul de îndrăzneți, așa că lasă-i să fie punctul central al outfitului tău. Asta înseamnă că nu ar trebui să îi combini cu haine cu imprimeuri, bijuterii supradimensionate sau haine cu ține sau alte detalii care încarcă ținuta.

Pantofii metalizați pot fi purtați și ziua și noaptea, însă depinde de model. Mocasinii, tenișii sau balerinii sunt alegeri mai bune pentru zi, iar pentru seară, optează pentru pantofi cu toc.

Sursa foto:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter