Idei de ținute cu cizme peste genunchi

De Consuela Stratulat, pe
Cizmele peste genunchi sunt un must-have în sezonul rece. Vezi câteva idei de ținute purtate de fashionistele de pe Instagram.

Cizmele peste genunchi pot fi purtate cu blugi skinny, dar dacă ai cizme negre, pantalonii nu ar trebui să fie foarte deschiși. Completează-ți ținuta cu o cămașă albă și un cardigan și vei obține o ținută perfectă pentru toamnă.

A photo posted by TATYANA (@secretlittlestars) on

Dacă ai pantaloni deschiși, poartă-i cu o pereche de cizme peste genunchi negre. Ne place cum arată cu un palton lung pe deasupra.

A photo posted by Pam Hetlinger (@pamhetlinger) on


Cizmele peste genunchi colorate sunt foarte chic, dar când le porți, celelalte piese care îți compun ținuta trebuie să fie în culori neutre.

În zilele mai călduroase, poți purta cizmele peste genunchi cu o fustă, o cămașă și un cardigan lung.


Cizmele peste genunchi completează perfect ținutele „all black”. Și nu trebuie să le porți neapărat cu fustă. Arată la fel de bine și cu pantaloni până la genunchi!

A photo posted by Annemiek Kessels (@modedamour) on

Fără doar și poate, fusta scurtă este piesa cea mai potrivită pentru cizmele peste genunchi. Ai grijă, însă, să nu fie prea scurtă.


Dacă fusta este foarte scurtă, atunci poartă o bluză care să nu dezvăluie nimic din partea superioară a corpului.

A photo posted by Wendy Nguyen (@wendyslookbook) on

Cizmele peste genunchi se potrivesc perfect cu fustele în carouri. Obții, astfel, o ținută de școlăriță!

Reguli de care să ții cont când porți cizmele peste genunchi

Nu purta cizme peste genunchi doar pentru că sunt la modă, ci asigură-te că te simți bine în ele și ți se potrivesc. Cel mai bun accesoriu pentru aceste piese este încrederea. Pentru că sunt foarte sexy, cizmele peste genunchi îți pot da un aer vulgar, dacă nu știi cu ce să le combini. Stai departe de rochii foarte mulate și scurte sau decoltate și alege piese ceva mai conservatoare.

Ține cont și de proporții! Cizmele peste genunchi sunt mulate, așa că în partea superioară a corpului ar trebui să porți ceva lejer! Nu alege cizme cu toc foarte înalt. Pentru că sunt peste genunchi, îți va fi destul de greu să mergi cu ele, iar dacă alegi și un toc mare, te expui unor riscuri pe care nu merită să ți le asumi.

Sursa foto: Hepta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter