Haine care te ajută să arăți bine în poze

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Vineri, 11 martie 2022, 15:36
Rețelele de socializare îți permit să postezi imagini cu tine în orice ipostază, dar pentru a face asta, trebuie să te asiguri că arăți mereu bine. Vezi care sunt hainele care te avantajează în fotografii.

Un pulover elegant

Puloverele supradimensionate sunt perfecte pentru weekend-uri, dar dacă ai de gând să îți faci poze, mai bine alege un pulover care îți vine perfect și îți scoate în evidență trăsăturile corpului. Alege unul într-o culoare neutră, ca să poți purta fără grijă accesorii ceva mai îndrăznețe.

pulover mango

Pantalonii culottes

În locul blugilor skinny, care apar în fiecare poză de pe rețelele de socializare, alege o pereche de pantaloni culottes. Acest model de pantaloni îți alungește silueta, dar dacă vrei să te avantajeze, poartă-I cu un pulover care urmează linia corpului.

pantaloni culottes

Fusta midi

Fusta midi se potrivește oricărei siluete, iar primăvara aceasta este un must-have. O poți purta cu orice ocazie și te va face să arăți foarte bine în poze.

fusta midi

Pantofii nude

Pantofii nude sunt extrem de populari, fiind purtați atât pe covorul roșu, cât și pe stradă. Sunt pe gustul tuturor cu un motiv: îți alungesc picioarele, îți îndreaptă postura și se potrivesc cu orice porți.

Pantofi nude

Cămașa simplă

O cămașă simplă, albă sau bleu, nu ar trebui să îți lipsească din garderobă. Dacă o porți cu primii doi nasturi de sus descheiați, îți va alungi gâtul și te va face să arăți perfect în poze.

camasa bleu

Bluze sau rochii pe umeri

Bluzele sau rochiile pe umeri îți expun umerii fără să fii nevoită să îți arăți brațele și se potrivesc oricărei siluete. Dacă ai un bust mai generos, alege bluze sau rochii care se mulează, în locul celor largi și alege culori închise, precum negru sau navy-blue.

bluza pe umeri

Sursa foto: Hepta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter