Greșeli pe care le faci când porți tocuri

De Consuela Stratulat, pe
Pantofii cu toc sunt foarte chic și îți dau un aer aparte, însă știm că pot fi destul de incomozi. Mersul pe tocuri poate fi, însă, mai simplu, dacă eviți cele mai comune greșeli pe care le fac femeile când poartă pantofi înalți.

Porți tocuri prea înalte!

Când mergi la petreceri, nu ai o limită la înălțimea tocurilor, câtă vreme știi că reziști câteva ore cu ele în picioare. Ziua, însă, nu alege tocuri mai înalte de 6 centimetri. După 2-3 ore vei plânge de durere și va fi un calvar să mergi dintr-o parte în alta, iar la un moment dat, mersul tău va deveni caraghios.

Degetele îți alunecă în față!

De multe ori, atunci când porți sandale, degetele îți alunecă în față. Pe lângă faptul că este incomod, este și inestetic. Nu te gândi că așa este normal, pentru că înseamnă că porți o mărime prea mică.

Porți tocuri în locuri nepotrivite!

Oricât de mult ai iubi pantofii cu toc, nu înseamnă că trebuie să îi porți oriunde. Când mergi la plajă, la o petrecere în grădină, în parc sau la iarbă verde, nu au ce să caute în picioarele tale. Alege sandale cu talpă joasă sau platforme pentru astfel de momente.

Porți pantofi prea largi!

Dacă observi că în spantele pantofului a rămas un pic de loc, înseamnă că porți o mărime nepotrivită. Chiar dacă piciorul îți alunecă în față, acel spațiu este un semn că pantofii îți sunt mari și vei arăta caraghios. Uită-te cu atenție atunci când porți pantofi și nu cumpăra decât atunci când observi că îți vin perfect.

Sursa foto: thinkstockphotos.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter