Cum să te îmbraci ca să îți ascunzi colăceii

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Vineri, 04 martie 2016, 17:02
Orice femeie își dorește o talie de viespe, dar nu este atât de ușor să o obții. Până ajungi la sală, te poți folosi de câteva trucuri vestimentare, care te vor ajuta să arăți perfect.

Poartă mărimea potrivită la pantaloni

Dacă vrei să îți ascunzi colăceii, este foarte important să alegi mărimea potrivită la pantaloni. Pantalonii prea mulați îți vor strânge grăsimea din jurul abdomenului și își vor scoare în evidență colăceii.

Renunță la blugii cu talie joasă

Blugii cu talie joasă nu ar trebui să existe în garderoba ta, dacă ai colăcei. Alege mai bine pantaloni cu talie înaltă, pentru că vor acoperi grăsimea din jurul taliei. Mom-jeans sunt perfecți, dacă nu ești mulțumită de talia ta, pentru că sunt în tendințe și arată foarte bine. O alegere la fel de bună o reprezintă și fustele midi cu talie înaltă. Sunt sexy și potrivite pentru orice siluetă.

Dacă trebuie să porți blugi cu talie joasă, combină-i cu bluze lungi

Dacă nu vrei să renunți la pantalonii cu talie înaltă, măcar nu îi purta cu bluze scurte. Colăceii devin vizibili atunci când există un spațiu neacoperit între bluză și pantaloni. Pentru a evita această situație, combină pantalonii cu talie joasă cu un tricou lung.

Ține cont de proporții

Dacă ai colăcei, ar trebui să alegi bluze care curg pe lângă corp și evită-le pe cele mulate. Pentru a-ți păstra formele feminine, combină-le cu o pereche de pantaloni mulați. Ținuta ta va căpăta imediat un aer sofisticat.

Analizează-ți garderoba

Nu îți fie rușine de corpul tău. Privește-te cu atenție în oglindă, iar dacă nu ești mulțumită de cum arăți, ia măsuri. Poți fi sexy și fără să îți expui abdomenul. O pereche de pantaloni skinny și o cămașă supradimensionată arată mult mai bine decât un crop top și o pereche de pantaloni cu talie joasă.

Cum scapi de colăcei

Dacă vrei să scapi de colăcei, este important să faci unele schimbări în stilul de viață. Renunță la dulciuri, fă sport și nu mai fuma. Consumul de alcool duce, de asemenea, la depunerea grăsimii pe abdomen. Trebuie să știi că grăsimea abdominală este și foarte periculoasă, așa că ține sub control această parte a corpului tău.

Sursa foto: 123rf.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter