Cum să te îmbraci ca Dakota Johnson

De Consuela Stratulat, pe
Dakota Johnson a devenit cunoscută în toată lumea, după ce a jucat în filmul „50 de umbre ale lui Grey”. Astăzi ne inspirăm de la stilul ei.

De la rochiile fabuloase pe care le poartă pe covorul roșu și până la ținutele simple pe care le poartă pe stradă, Dakota Johnson nu prea face greșeli când vine vorba de vestimentație. Stilul său impecabil a făcut-o să intre în categoria celor mai bine îmbrăcate actrițe.

La cei 25 de ani, a jucat în numeroase filme, dar „50 de umbre ale lui Grey” i-a adus celebritatea. Chiar dacă prestația sa a fost mai mult criticată, decât lăudată, ecranizarea romanului scris de E. L. James se află în topul celor mai vizionate filme din 2015.

Dakota Johnson nu ezită să își asume riscuri vestimentare și fiecare ținută a sa pare compusă fără efort. Recent, a fost surprinsă purtând o pereche de blugi negri, un tricou alb și o jachetă gri. O pereche de mocasini negri și o curea cu imprimeu leopard i-au completat perfect ținuta. Am găsit piese asemănătoare și accesibile, care te vor ajuta să arăți ca o vedetă.

Dakota Johnson

Unde porți o astfel de ținută

Ținuta purtată de Dakota Johnson este potrivită pentru zilele frumoase de toamnă. O poți purta atât la birou, dacă nu ai un cod vestimentar impus, cât și în timpul tău liber. Partea cea mai bună este că un astfel de outfit poate fi accesorizat atât cu teniși, cât și cu botine sau pantofi cu toc, în funcție de preferințele tale.

Blugii negri și tricoul alb sunt un must-have în garderoba unei femei, așa că dacă nu ai deja, investește cât mai repede în aceste piese. Combinația de alb, negru și gri nu dă greș niciodată și nu ai nevoie de multe accesorii pentru a arăta bine. Păstrează ținuta cât mai curată și vei obține un look sofisticat.

Sursa foto: Hepta.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter