Cum să te îmbraci bine când ești însărcinată

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Joi, 04 februarie 2016, 18:15
Nu trebuie să ai un stilist ca să te îmbraci bine când ești însărcinată. Ne inspirăm de la vedete și îți dăm câteva sfaturi care te vor ajuta să fii chic și cu burtică.

Nu îți schimba stilul

Doar pentru că ai rămas însărcinată, nu înseamnă că trebuie să renunți la hainele care îți plac.

„M-aș fi simțit diferit în pielea mea dacă aș fi început să mă îmbrac diferit”, a spus Blake Lively într-un interviu pentru elle.com. Cu o astfel de atitudine, nu ne mirăm că a arătat atât de bine pe perioada sarcinii! Poartă, în continuare, rochii feminine și nu îți ascunde trupul sub piese largi, fără formă!

Blake Lively

Fă-ți o uniformă

Dacă ți se pare obositor să îți compui ținute complicate atunci când ești însărcinată, atunci respectă o formulă care să te ajute să te îmbraci bine fără efprt. Olivia Wilde, de exemplu, a fost surprinsă de nenumărate ori îmbrăcată cu jachetă biker, blugi și botine. Găsește piese în care te simți confortabil și care te avantajează și poartă-le zilnic.

Olivia Wilde

Citește și: Top 5 al celor mai elegante vedete

Nu te feri de hainele mulate

Kim Kardashian a demonstrat că o femeie poate fi sexy și când este însărcinată. Nu fugi de piesele mulate, care îți scot formele în evidență, dar alege întotdeauna nuanțe neutre și accesorii cât mai simple.

Kim Kardashian

Poartă hainele în straturi

Layering-ul este tehnica pe care trebuie să înveți să o stăpânești, în momentul în care rămâi însărcinată. Dacă nu ai curaj să porți o rochie mulată, de exemplu, atunci completeaz-o cu o jachetă pe deasupra și vei arăta extrem de chic. Ia exemplu de la Chrissy Teigen.

Chrissy Teigen

Poți alege și haine confortabile

Dacă preferi hainele comode, nu înseamnă că nu poți arăta bine. Alege rochii ceva mai largi, dar scurte și vei arăta perfect. Te poți inspira de la Rosamund Pike!

Rosamund Pike

Sursa foto: Hepta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter