Cum să rulezi corect mânecile de la cămașă

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Joi, 28 aprilie 2022, 13:08
Cămașa este o piesă de bază în garderoba unei femei, iar felul în care o porți îți poate salva sau distruge o ținută. Este foarte important să îi rulezi corect mânecile, dacă vrei să arăți bine. Uite cât de simplu este să faci asta.

Dacă vrei să arăți ca o fashionistă adevărată, atunci ar fi bine să porți cămășile cu mânecile suflecate. Când îți dezgolești antebrațul, îți subțiezi silueta și dai ținutei tale un aer chic. Știm, însă, cât este de incomod să stai toată ziua să îți rulezi mânecile, pentru că se lasă în jos de câte ori te miști. Poți preveni această situație urmând câțiva pași. Pentru acest truc ai nevoie de două elastice de păr și o cămașă.

Citește și: Trucul simplu care te ajută să reziști pe tocuri

Trebuie să pui elasticul peste mâneca bluzei și să îl ridici până unde îți dorești să îți dezgolești brațul. Suflecă, apoi, mâneca până ajungi la elastic și pune excesul de material sub elastic. Repetă procedura și la cealaltă mână. Elasticul îți va ține mâneca suflectă, indiferent de mișcările pe care le faci. Este important ca elasticul de păr să nu fie foarte strâns, pentru că altfel îți va îngreuna circulația sângelui în zonă.

Alte moduri în care poți rula mânecile unei cămăși

Dacă vrei ca ținuta ta să aibă un aer relaxat, suflecă mâneca astfel încât manșeta să ajungă până la cot. Ruleaz-o, apoi, astfel încât să lași un pic din manșetă la vedere. În filmulețul de mai jos vezi cum poți face asta.

Dacă porți o bluză pe sub cămașă, rulează mânecile cămășii, lăsând la vedere și mânecile bluzei. Diferența dintre cele două nu trebuie să depășească o palmă.

Sursa foto: 123rf.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter