Cum să reziști pe tocuri o noapte întreagă

De Consuela Stratulat, pe
Au început petrecerile de sărbători, iar pentru tine asta înseamnă mai mult timp petrecut pe tocuri. Pentru că nu vrem să renunți la pantofii eleganți chiar de Revelion, îți spunem câteva trucuri, care te vor ajuta să nu îți obosești picioarele.

Cel mai important este să îți alegi mărimea potrivită de pantofi. Indiferent cât de mult îți place o pereche de pantofi, nu vei rezista în ea mai mult de câteva ore, dacă îți este chiar și cu jumătate de mărime mai mare sau mai mică.

Dacă știi că ai o sensibilitate la tocuri, alege pantofi care au un pic de platformă, pentru că nu sunt atât de dureroși. Este adevărat că nu sunt la fel de eleganți ca o pereche de pantofi stiletto, dar dacă nu mergi într-un loc foarte pretențios, nu va observa nimeni diferența.

Alte trucuri care te vor ajuta să reziști pe tocuri

În niciun caz nu purta o pereche de pantofi noi la o petrecere la care ai de gând să stai mult. Cel mai indicat este să porți pantofi pe care i-ai mai purtat. Dacă, totuși, ții neapărat să porți noua pereche, mergi cu ei prin casă cu două-trei zile înainte de petrecere. Astfel, picioarele tale se vor obișnui cu pantofii și nu îți vor face probleme.

Unge-ți pantofii pe interior cu o cremă hidratantă sau vaselină și vei evita, astfel, apariția bătăturilor. Este foarte important să nu stai în picioare toată noaptea. Între două dansuri, stai pe un scaun și lasă-ți picioarele să se odihnească. Dacă respecți aceste sfaturi, vei vedea că vei putea supraviețui pe tocuri la toate petrecerile de sărbători!

Sursa foto: shutterstock.com.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter