Cum să porți sandalele gladiator

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Luni, 11 mai 2015, 16:17
Sandalele gladiator sunt un must-have în această vară. Vezi cum să le porți și ce modele se potrivesc siluetei tale.

În fiecare vară, sandalele gladiator revin în tendințe, așa că nu ai niciun motiv să nu investești într-o pereche. Ține, însă, cont de lungimea picioarelor tale și de siluetă, atunci când vrei să îți completezi colecția de sandale. Dacă ai picioarele scurte, de exemplu, ți se potrivesc sandalele gladiator până la gleznă, dar într-o culoare apropiată pielii tale. O nuanță stridentă îți va tăia picioarele și te va face să pari și mai scundă. Poți purta cu încredere și o pereche de sandale gladiator ceva mai înalte, dar alege nuanțe care nu sar în ochi și cât mai simple, pentru că altfel veo atrage atenția asupra picioarelor tale și nu sunt punctul tău forte.

Dacă ai picioare lungi, orice model de sandale gladiator ți se potrivește. Ține, însă, cont că picioarele subțiri sunt mai bine puse în evidență de sandale cât mai simple.

Trucuri de care să ții cont când porți sandalele gladiator

Sandalele gladiator pot fi cel mai bine purtate cu pantaloni scurți. Poți alege orice model de pantaloni și orice model de sandale, pentru că este o combinație care nu prea dă greș. Rochia este o altă piesă vestimentară care poate fi purtată cu sandale gladiator. O rochie lungă te va face să arăți ca o zeiță grecească, dar la fel de bine se potrivesc și rochiile scurte. Sandalele gladiator până la gleznă merg perfect și cu pantaloni lungi, însă ai grijă să nu vină peste sandale.

Vezi în galeria foto ce sandale gladiator găsești în magazine.

Sursa foto: Northfoto.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter