Cum să porți piesele cu volane

De Consuela Stratulat, pe
Poate te gândești că piesele cu volane sunt potrivite pentru fetițe, însă nu ar trebui să lipsească nici din garderoba ta de adult. Vezi cum să le porți în această primăvară.

Când porți piese cu volane, fii sigură că toată atenția va fi asupra ta. Partea cea mai bună este că le poți purta în orice moment al zilei, nu doar seara. Poți alege atât bluze cu volane, cât și fuste cu astfel de detalii, însă nu le purta niciodată împreună.

A photo posted by Judith (@talesofjude) on

Volanele vor fi punctul central al ținutei tale, așa că asigură-te că celelalte piese sunt cât mai simple. Dacă vrei să obții un look sofisticat, alege piese din materiale delicate, precum mătasea, dar dacă vrei o atitudine lejeră, combină bluza cu volane cu blugi sau pantaloni lejeri.

Citește și: Moduri inedite în care să îți legi cureaua (VIDEO)

Când porți piesele cu volane, este important să păstrezi proporțiile. Astfel, dacă ai o bluză cu aceste detalii, atunci pentru partea de jos trebuie să alegi ceva cu o croială simplă, precum o fustă creion sau pantaloni skinny și invers. Este important să nu porți volane în partea în care ai câteva kilograme în plus, pentru că te vor face să arăți cu câteva kilograme în plus.


Volanele îți pot da un aer copilăresc, dacă nu le porți cum trebuie. Este important să alegi piese cu volane în culori neutre, precum negru, alb sau gri, și să stai departe de cele roz sau bleu. Dacă, totuși, ești genul romantic, iar rozul este culoarea ta preferată, alege volane mici și poartă-le întotdeauna cu o pereche de pantofi cu toc.

Vezi în galeria foto ce piese cu volane găsești în magazine.

Sursa foto: Hepta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter