Cum să porți jacheta army în această primăvară

De Consuela Stratulat, pe
Jacheta army este una dintre piesele care nu ar trebui să îți lipsească din garderobă. Vezi cum poți să o porți în această primăvară.

Jacheta army este extrem de versatilă, așa că nu ezita să o combini atât cu piese elegante, cât și cu piese casual. Cel mai simplu mod în care poți purta jacheta army este să o combini cu o pereche de blugi skinny și botine. O astfel de ținută este potrivită atât pentru birou, cât și pentru ieșirile cu prietenii.


O ținută „all black” va ieși în evidență dacă o vei combina cu o jachetă army. Dacă optezi pentru botine în culoarea jachetei vei obține un look de fashionistă.


Pantalonii din piele și jacheta army arată foarte bine împreună. Poartă această ținută când ieși cu fetele în oraș.


Jacheta army are o croială casual, dar asta nu ar trebui să te împiedice să o porți cu rochii sau fuste. Ai grijă, însă, să alegi lungimea potrivită, pentru că o jachetă prea lungă sau prea scurtă îți va strica look-ul.

A photo posted by Jen Dang (@skirttherules_) on

Citește și: 6 idei de ținute de primăvară pentru plinuțe

Pentru zilele în care confortul este cel mai important, poartă jacheta army cu o pereche de boyfriend jeans și o bluză lejeră. Botinele completează perfect un astfel de look.


Fusta midi este piesa de bază din această primăvară. Nu ezita să o combini cu o jachetă army și cu o pereche de botine cu toc. Rezultatul va fi senzațional.


Combinația clasică de blugi rupți și bluză în dungi va arăta mult mai bine cu o jachetă army. Completează-ți ținuta cu o pereche de teniși și vei arăta perfect.

A photo posted by Mary Seng (@happilygrey) on

Vezi în galeria foto ce jachete army găsești în magazine.

Sursa foto: Hepta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter