Cum să porți albul ca Nicky Hilton

De Consuela Stratulat, pe
Nicky Hilton a reușit să se impună pe lista vedetelor cel mai bine îmbrăcate. Astăzi ne inspirăm de la stilul ei.

Spre deosebire de sora ei, Paris, Nicky Hilton reușește să dea dovadă la fiecare apariție de bun gust și rafinament. Recent, a fost surprinsă într-o ținută sofisticată, care nu face decât să îi întărească statutul de „fashion icon”. Vedeta s-a îmbrăcat în alb din cap până în picioare și a arătat foarte bine. Vesta lungă este un mist-have în acest sezon și se potrivește perfect cu pantalonii scurți și topul feminin. O pereche de pantofi nude și o geantă cu imprimeu leopard i-au completat ținuta. Am găsit piese asemănătoare și accesibile, care te vor ajuta să arăți ca o vedetă.

Nicky Hilton

Unde porți o astfel de ținută?

Ținuta purtată de Nicky Hilton are un aer sofisticat și relaxat în același timp. O poți purta oriunde, de la birou, la ieșirile în oraș cu prietenele tale. Partea cea mai bună este că, seara, poți renunța la vestă, dacă vrei un look sexy. Ține, însă, cont că, fiind o ținută „all white”, arată mai bine pe o piele bronzată.

Reguli de care să ții cont când porți alb

Ținutele „all white” sunt foarte chic, însă sunt greu de accesorizat. Nu te gândi că trebuie să le porți doar vara, pentru că sunt potrivite pentru orice moment al anului.

Când porți alb, riști ca ținuta ta să fie plictisitoare! Evită asta alegând haine din diferite materiale. De exemplu, combină denimul cu mătasea și vei vedea cât de prețios vei arăta!

Când porți o singură culoare, fii atentă și la nuanțe. Le poți comvina, însă trebuie să te asiguri că arată bine împreună. De asemenea, pentru a da o notă interesantă ținutei, adaugă și accente în culori neutre. Pantofii nude sau argintii, de exemplu, merg perfect cu o ținută „all white”.

Poartă întotdeauna accesorii! Bijuteriile aurii se potrivesc cel mai bine cu ținutele „all white”. Nu combina niciodată hainele albe cu pantofi negri, nu arată deloc bine!

Sursa foto: Northfoto.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter