Cele mai frumoase ținute de la Premiile Emmy 2015

De Andreea Catrina, pe
Aseară la Los Angeles a avut loc cea de-a 67-a gală a Premiilor Emmy, eveniment asemănător Oscarurilor, dedicat însă producțiilor de televiziune din Statele Unite.

Ca de fiecare dată, evenimentul a fost un bun prilej pentru vedete de a-și etala ținutele spectaculoase. Iată cine au fost cele mai bine îmbrăcate celebrități!

Nuanțe metalice vs. clasicul negru

Cea care a ieșit cel mai mult în evidență, fără doar și poate, a fost Sofia Vergara (43). Protagonista serialului “Modern Family”. Ea a strălucit, la propriu și la figurat, într-o rochie aurie semnată St. John, care i-a pus în evidență silueta voluptuoasă.

vedete la premiile emmy 2015

Deloc mai prejos, Kerry Washington (38) a atras și ea atenția într-o rochie argintie cu aplicații metalice, inspirată din anii ‘20. Actrița din “Scandal” a mărturisit că a văzut rochia într-o prezentare Marc Jacobs cu numai două zile înainte de eveniment, dar și-a dorit-o atât de mult încât a făcut tot posibilul să o poarte.

Foarte sexy a fost și Julie Bowen (45). Cea care o interpretează pe Claire, în serialul “Modern Family”, a ales o rochie simplă, neagră, dar cu o croială interesantă în zona decolteului. Ținuta ei a stat sub semnătura lui Georges Chakra.

Explozie de culoare

La polul opus, multe vedete au ales ținute colorate, în nuanțe puternice. Heidi Klum (42) și-a expus încă o dată silueta impecabilă, de data aceasta într-o rochie galbenă Versace.

Spărgând tiparele, January Jones (37), vedeta serialului “Mad Men”, a optat pentru o salopetă verde-smarald, semnată Ulyana Sergeenko. Look-ul ei final a fost impecabil!

vedete la premiile emmy 2015

Padma Lakshmi (45), producătoarea emisiunii “Top Chef”, a purtat o rochie satinată galben-lime, care i-a evidențiat tenul măsliniu, dar și corpul perfect.

Claire Danes (36) a ales și ea o rochie îndrăzneață. Actrița din “Homeland” a optat pentru o rochie Prada mov, cu aplicații din lanțuri și spatele gol, care i s-a potrivit de minune.

Foto: Hepta

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter