Cel mai practic mod în care poți purta geanta în această primăvară

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Marți, 15 martie 2016, 18:56
Primăvara este un anotimp capricios, iar temperaturile scad și cresc de la o oră la alta. Pentru că știm cât de enervant este să te dezbraci de haină și să te îmbraci de zeci de ori, îți spunem cum să porți geanta ca să faci mai ușor aceste treceri.

Dacă vrei să nu te enervezi de câte ori ieși din casă în zilele de primăvară, atunci poartă geanta sub haină. Astfel, îți va fi mai ușor să renunți la jachetă când te încălzești și să te îmbraci când ți se face frig. Această tendință este celebră, deja, printre vedete și fashioniste.

Dacă ai un outfit în culori neutre, alege o geantă într-o culoare aprinsă. Alexa Chung, de exemplu, a transformat o ținută ce ar fi putut părea plictisitoare cu o micro-geantă muștar.

Alexa Chung

Dacă ai o haină lungă, alege o geantă de dimensiuni mici, pentru a echilibra ținuta. Poartă poșeta pe sub jachetă și îți va fi foarte ușor să te dezbraci și să te îmbraci când vor apărea schimbările de temperatură.

salopeta

Citește și: 5 genți pe care toată lumea le va purta în 2016

Dacă vrei să obții un look cu adevărat chic când urmezi această tendință, poartă paltonul pe umeri. O astfel de abordare este potrivită mai ales pentru ținutele de la birou.

Elisa Taviti

Pentru un look elegant, alege o geantă într-o culoare asemăntoare cu a topului pe care îl porți și o jachetă cu un imprimeu interesant.

Nina Schwichtenberg

Geanta cu franjuri este în vogă în acest sezon, iar dacă alegi una de dimensiuni mici, o poți purta fără probleme pe sub o jachetă bomber.

Maria Jernov a

Când urmezi această tendință, este important să ții cont de proporții. Astfel, dacă ai o jachetă voluminoasă, trebuie să alegi o geantă mică și invers. Dacă vrei să ieși în evidență când porți geanta pe sub jachetă, alege un model cât mai interesant.

Laura Tonder

Sursa foto: Hepta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter