Cel mai bine îmbrăcate vedete din 2015

De Consuela Stratulat, pe
Mai sunt doar câteva zile din 2015, aşa că este un moment bun să facem un top al vedetelor cel mai bine îmbrăcate. Vezi cine a purtat cele mai frumoase ţinute pe covorul roşu.

Au trecut 12 luni în care vedetele au participat la numeroase evenimente şi au defilat pe covorul roşu, în ţinute spectaculoase.

Rihanna a purtat una dintre cele mai frumoase ţinute ale sale la Met Gala 2015, când a îmbrăcat o creaţie Guo Pei Couture. Toată lumea a lăudat-o, atunci, pe artistă pentru alegerea vestimentară.

Rihanna

Laude a primit şi Alexa Chung, la un eveniment Bulgari, în Roma. Vedeta a ales o rochie Valentino Couture şi a arătat fabulos.

Alexa Chung

Dakota Johnson a fost una dintre cele mai mediatizate actriţe, odată cu apariţia sa în filmul „50 Shades of Grey”. Toată lumea a fost cu ochii pe ea şi de cele mai multe ori a primit aprecieri pentru ţinutele alese. De departe, cea mai reuşită a purtat-o la Festivalul de Film de la Veneţia, unde a strălucit într-o rochie Prada.

Dakota Johnson

Citeşte şi: Cele mai îndrăzneţe alegeri vestimentare ale vedetelor din 2015

Sienna Miller este o fashionistă şi are întotdeauna grijă să arate impecabil. Cea mai impresionantă ţinută a purtat-o la decernarea Globurilor de Aur, unde a ales o rochie Miu Miu.

Sienna Miller

Kerry Washington este inclusă, de ceva vreme, pe lista celor mai bine îmbrăcate actriţe şi rămâne aici şi anul acesta. Cea mai spectaculoasă apariţie a avut-o la premiile Emmy, unde a purtat o rochie metalică Marc Jacobs.

Kerry Washington

De neuitat a fost şi Diane Kruger într-o rochie Prabal Gurung, pe care a purtat-o la deschiderea stagiunii de la Opera Metropolitană.

Diane Kruger

Kendall Jenner este o altă vedetă care a fost pe val în 2015. A fost o apariţie la fiecare eveniment la care a participat, dar nouă ne-a atras atenţia ţinuta pe care a purtat-o la Premiile ESPYS, semnată Alexandre Vauthier.

Kendall Jenner

Carey Mulligan a reuşit să intre pe lista celor mai bine îmrbăcate actriţe cu ţinuta pe care a purtat-o la Premiile Filmului Independent Britanic, semnată Gucci.

Carey Mulligan

O altă vedetă ce se bucură de atenţia presei este Olivia Palermo, care reuşeşte întotdeauna să primească laude pentru ţinutele alese. Aşa s-a întâmplat şi la British Fashion Awards!

Olivia Palermo

Lupita Nyong’o a fost desemnată în nenumărate rânduri vedeta cel mai bine îmbrăcată, aşa că nu este de mirare că rămâne în top. A strălucit de-a dreptul la premiera filmului „Star Wars”, unde a ales o rochie semnată Alexandre Vauthier.

Lupita Nyong’o

Sursa foto: Hepta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter