Ce sandale se poartă în acest sezon

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Miercuri, 15 aprilie 2015, 17:44

Temperaturile au crescut considerabil, așa că este momentul să renunți la cizme și botine pentru pantofi ceva mai răcoroși. Vezi ce sandale se poartă în acest sezon.

Nu este, încă, momentul să începi să porți sandale, dar ar trebui să începi căutările pentru ce urmează să încalți în această vară. Dacă vrei să faci cea mai bună alegere, este bine să știi ce modele se poartă.

Espadrilele se află pe lista pantofilor care vor face furori în această vară. Pot fi purtate cu orice, de la pantaloni, la fuste sau rochii, așa că sunt o investiție bună. Ia-ți espadrile în cât mai multe culori, chiar și cu imprimeuri, pentru că îți vor schimba total orice ținută.

Sandalele cu platformă se poartă de câteva sezoane, așa că nu este de mirare că rămân în tendințe. Vor fi perfecte pentru blugii evazați pe care trebuie să îi ai în garderobă.

Nici sandalele gladiator nu sunt de evitat în această vară. Când le porți, păstrează restul ținutei cât mai simplă, pentru că vor atrage toată atenția.

Saboții sunt, de asemenea, printre vedetele acestei veri. Nu contează materialul, poate fi cauciuc sau piele, nu contează dacă au tocuri sau sunt cu platformă, ai nevoie de măcar o pereche în colecția de pantofi.

Vezi în galeria foto ce sandale găsești în magazinele noastre.

Sursa foto: Northfoto.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter