Totul despre bărbatul Taur – compatibilitate și relații cu alte zodii

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 27 octombrie 2022, 12:47

Bărbatul taur este o ființă destul de complexă, pasional și casnic, leneș și activ, o creatură controversată și versatilă în dragoste. Vezi ce caracteristici are bărbatul taur în dragoste și ce face bărbatul taur în pat.

Cuprins

CONȚINUT VIDEO UNICA

Bărbatul taur, caracteristici ale zodiei

Bărbații născuți sub semnul taurului sunt ambițioși și încăpățânați până în pânzele albe.

Mantra lor pare să fie ”dacă nu ai reușit, încearcă și încearcă din nou, până îți iese”.

Bărbatul taur nu înțelege ce este eșecul și nici nu acceptă refuzul unei femei. Pe de altă parte, este leneș și tinde să devină delăsător dacă nu îi prezinți din când în când câte o provocare.

Ca semn de pământ, bărbatul taur iubește toate lucrurile fizice și materiale, de la sex la bani și este mai puțin interesat de filosofie și discuțiile lungi despre sentimente.

Excesele și plăcerile decadente sunt o mare slăbiciune a bărbaților născuți în zodia taurului și aici trebuie să ai grijă dacă ești genul de persoană care vrea un partener suplu, devreme acasă și exagerat de monogam.

Tradițional și prudent din fire, bărbatul taur are un aer retro care îl face să deschidă ușa și să-ți țină scaunul atunci când este interesat de cineva.

Scopul lui în viață și în relații este să aibă un cămin călduț, cu o soție frumoasă și iubitoare, care să-i permită să fie leneș și să ducă o viață liniștită, de huzur.

Bărbatul taur îndrăgostit

Senzual și destul de agresiv în abordări, bărbatul din zodia taur este obișnuit să apuce viața, dragostea și problemele de gât și să sară cu ele în prăpastie. Atitudinea heirupistă se topește cu totul în clipa în care se îndrăgostește.

Taurul îndrăgostit răspunde mai bine la o atingere delicată și tandrețe, decât la bici și comenzi răstite. Acestea din urmă sunt echivalentul unei eșarfe roșii fluturate prin fața ochilor taurului și îl vor enerva peste măsură.

În clipa în care se îndrăgostește, prudența și lenea îl părăsesc complet pe bărbatul taur, acesta aruncându-se cu capul înainte în iubire, relații și căsnicii. Bărbatul taur este, înainte de toate, un bărbat îndrăgostit de ideea de iubire și va face totul ca să obțină acea stare de confort și bună dispoziție generată de stabilitate.

Bărbatul taur nu este deloc priceput la jocuri în iubire și la discuții cu dublu sens, iar noțiunile de ”pauză în relație” și ”relație/căsnicie deschisă” nu există în lumea lui, deci nici nu încerca.

Patronat de planeta Venus, bărbatul taur dezvoltă o latură foarte romantică atunci când se află într-o relație serioasă, deși romantismul lui este clasic, simplu și lipsit de creativitate (trandafiri și cină romantică, nu te gândi la surprize extraordinare, care presupun multă logistică și etape complicate de urmat).

În dragoste, bărbatul taur își va alege o parteneră care să-i fie mână dreaptă, cel mai bun prieten și iubită dedicată, iar promisiunile sunt sfinte pentru el. Bărbatul taur nu va promite niciodată ce nu îți poate oferi și va avea mereu grijă să se țină de cuvânt, pentru că este sincer și necomplicat în relații.

Cum cucerești bărbatul Taur

Să cucerești bărbatul Taur nu este un lucru simplu. Întreg procesul de seducție începe cu mult înainte de a deveni intimă cu el, începe de la prima întâlnire și de la prima conversație!

Dacă îți dorești să ai o relație cu el, invită-l la o întâlnire, apoi urmează acești pași simpli și va fi al tău pe viață!

Pentru bărbatul Taur, femeia ideală trebuie să fie foarte feminină și cu un spirit matern bine dezvoltat. Acest nativ visează să aibă o familie și să se așeze la casa lui. Pentru a-l cuceri, dar și pentru a-l face să devină cel mai bun prieten al tău, trebuie să îi arăți că ești o făptură gingașă, elegantă și educată.

Bărbatul Taur urăște dezordinea și haosul. Arată-i exact contrariul, arată-i că ești cu picioarele pe pământ, organizată și grijulie, se va bucura să vadă că ești la fel ca el. Dacă îl inviți la tine acasă, organizează cu atenție întâlnirea și pune totul în ordine în locuință.

Bărbatul Taur își gestionează cu mare atenție banii și nu va accepta cheltuirea lor inutilă.

Bărbatul Taur nu va accepta niciodată să fie presat. Cucerește-l fără să îi spui că ești interesată de el, pentru că este genul de bărbat căruia îi plac femeile mai rezervate și liniștite. Chiar dacă îți place mult de el, mai bine îți păstrezi sentimentele pentru mai târziu. Este o persoană destul de tăcută, introvertită și nu vrea să vorbească prea mult despre el, așa că investește timp și efort pentru a-l face să aibă încredere în tine. Ascultă ce are de spus și fii un susținător. Arată-i că ai încredere în el mărturisindu-i lucruri despre tine și, astfel, va începe să se deschidă.

Cu ce zodii este compatibil bărbatul Taur

Bărbatul Taur cu femeia Taur

Relația voastră poate atrage invidia celor din jur, întrucât vă completați reciproc și reușiți tot ceea ce vă propuneți. Având în vedere că ambii sunteți semne fixe, provocarea cea mai mare va fi ca fiecare să reușească să facă față orgoliului și încăpățânării celuilalt. Uneori se poate ajunge la situații bizare, întrucât niciunul nu va dori să cedeze.

Bărbatul Taur cu femeia Rac

Puteți să ajungeți cu ușurință la altar dacă Racul va face eforturi să se maturizeze alături de nativul Taur. Taurul îi va arăta acestuia o lume mult mai realistă, în care nu tot ce zboară se mănâncă, modalitate prin care îi va câștiga și încrederea. O relație extrovertită, în cadrul căreia nativul Taur caută mereu aprecierile, încurajările și creativitatea nativului Rac, care este un semn de apă. Racul va lua de la Taur calmul, răbdarea, este posibil să îți schimbe și atitudinea. Dacă veți renunța la orgolii, dacă Taurul va lucra la fixismele lui, iar Racul la neglijențele sale, veți face un cuplu foarte reușit, unde imaginația se va îmbina de minune cu munca susținută. Dificultățile pot să apară în cazul în care Racul va lua decizii pe cont propriu și nu îi va cere părerea Taurului.

Bărbatul Taur cu femeia Fecioară

Relații bazate pe sentimente de loialitate și caracterizate de stabilitate, ceea ce face ca iubirea să ajungă repede la altar. Taurul și Fecioara se simt bine împreună, posibil să fie vorba chiar de dragoste la prima vedere! Fecioara, un semn mutabil, va avea nevoie de o comunicare continuă și constantă, pe când Taurul va căuta liniște. Cum amândoi sunteți semne de Pământ, aveți multe lucruri în comun: veți fi mereu interesați de siguranța materială, de satisfacerea nevoilor reciproce.

Bărbatul Taur în pat

Blând și tandru cu iubitele lui, bărbatul născut sub semnul taurului este un armăsar puternic, ferm și senzual în așternut.

Pentru bărbatul taur, sexul este ca arta abstractă și consideră că iubirea se aplică, savurează și perfecționează la rang de înaltă clasă în timp, cu răbdare.

În dormitor, bărbatul taur nu se grăbește deloc, deși este foarte pasional. El se joacă și atinge partenera ca pe un instrument muzical, ajungând să-i cânți în strună pe notele lui, fără să-ți dai seama.

Atent la nevoile tale, scopul bărbatului taur în pat este să te satisfacă, pentru că dacă tu te simți bine, el se va umfla în pene liniștit.

Bărbatul taur este greu de stăpânit și complicat de iubit, dar când găsești combinația potrivită și metodele prin care să-l îmblânzești, devine un adevărat mielușel.

Sursa foto cuplu bărbat taur îndrăgostit:Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter