Ce au purtat vedetele la SAG Awards 2016

De Consuela Stratulat, pe
A trecut încă o seară de gală la Hollywood, unde a avut loc decernarea premiilor oferite de Sindicatul Actorilor Americani (Screen Actors Guld). Vezi cele mai frumoase ținute de la eveniment.

SAG Awards nu este un eveniment de amploarea Oscarurilor, însă acest lucru nu le-a împiedicat pe vedete să strălucească și să aleagă ținute cu adevărat spectaculoase. Rozul a fost o culoare predominantă pe covorul roșu, fiind aleasă de vedete precum Emilia Clarke și Sofia Vergara. Și Saoiruse Ronan a mizat pe această culoare, însă a optat pentru o nuanță ceva mai potolită.

Citește și: Cel mai bine îmbrăcate vedete din 2015

O alegere îndrăzneață a făcut Alicia Vikander, care a optat pentru o rochie din paiete Louis Vuitton., despicată într-o parte. Mult mai simplă a fost ținuta aleasă de Amanda Peet, care a optat pentru o rochie-furou și o coafură lejeră. A reușit, astfel, să aibă una dintre cele mai frumoase apariții ale serii.

Pe simplitate a mers și Rooney Mara, care a purtat o rochie neagră Valentino , pe care a ales să nu o completeze cu bijuterii. Vezi în galeria foto cele mai reușite ținute de la SAG Awards 2016.

Sursa foto: Hepta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter