Ce au purtat vedetele la premiile Grammy 2016

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Marți, 16 februarie 2016, 19:51
Toți ochii s-au îndreptat spre Los Angeles luni seara, unde a avut loc a 58-a ediție a premiilor Grammy. Vezi ce au purtat vedetele la acest eveniment.

Negru, roșu, roz prăfuit și albastru au fost culorile preferate de vedete la gala premiilor Grammy 2016. Dacă unele dintre ele au vrut să iasă în evidență cu orice preț, altele au preferat ținute cât mai simple, dar elegante. Este și cazul lui Adele, care a ales o rochie neagră Givenchy. Ținuta i-a avantajat silueta voluptoasă și i-a asigurat un loc pe lista vedetelor cel mai bine îmbrăcate.

Adele

O altă alegere inspirată a făcut-o Ellie Goulding, care a optat pentru o rochie roz pastel Stella McCartney. În față, ținuta a fost destul de simplă, însă spatele rochiei a fost decorat cu zeci de lanțuri.

Ellie Goulding

Citește și: Ce au purtat vedetele la premiile BAFTA 2016

Imposibil de ignorat a fost modelul Bella Hadid, care s-a afișat într-o rochie neagră extrem de sexy, în care și-a expus decolteul generos. Pentru premiile Grammy, Bella a ales o creație Alexandre Vauthier.

Bella Hadid

O apariție reușită a avut și Ariana Grande, care a ales o rochie Ramona Keveza. Ca întotdeauna, cântăreața și-a prins părul într-o coadă de cal, însă chiar dacă nu a ales ceva special pentru coafură, a avut una dintre cele mai frumoase ținute.

Ariana Grande

Ciara a mers pe un look sexy și îndrăzneț! Artista a optat pentru o rochie cu paiete, foarte despicată și cu un decolteu adânc.

Ciara

Taylor Swift a avut una dintre cele mai frumoase ținute. Rochia Atelier Versace și pantofii Stuart Weitzman au făcut-o atracția serii.

Taylor Swift

Vezi în galeria foto cele mai frumoase ținute de la premiile Grammy 2016.

Sursa foto: Hepta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter