Cât te costă să fii la modă în această primăvară

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Vineri, 15 aprilie 2022, 12:49
Tendințele se schimbă de la un anotimp la altul, iar dacă vrei să fii o fashionistă adevărată în această primăvară, probabil va trebui să faci o mica investiție. Vezi cât te costă să îți cumperi piesele must-have pentru acest sezon.

Sandale accesorizate excesiv

Sandalele cu franjuri, ciucuri, ținte, pietricele sau broderii sunt un must-have în sezonul primăvară-vară 2016. Nu se știe dacă tendința va rezista și anul următor, așa că nu cheltui sume uriașe pentru astfel de modele. Pentru că sunt atât de încărcate, aceste sandale trebuie purtate cu piese cât mai simple, dacă vrei să arăți ca o fashionistă adevărată. Un tricou alb, simplu și o pereche de blugi sunt tot ce ai nevoie! Iar pentru astfel de sandale trebuie să plătești aproximativ 200 de lei.

Sandale Mango

Eșarfa subțire

Eșarfa subțire este o altă piesă care nu trebuie să îți lipsească din garderobă în această primăvară, mai ales că este foarte versatile și se potrivește atât ținutelor pentru birou, cât și celor casual. Nu te gândi că trebuie să plătești o avere pentru acest accesoriu. La Zara am găsit o eșarfă subțire la 39,9 lei.

esarfa subtire

Blugii cu tivul tăiat

Blugii cu tivul tăiat vor lua locul celor boyfriend, care fac furori de câteva sezoane. Cel mai ieftin mod prin care îți poți achiziționa un astfel de model este să tai o pereche mai veche. Dacă vrei să investești într-o pereche nouă, găsești cu 89,9 lei la H&M.

Blugi cu tiv taiat

Bluza cu mâneci evazate

În anii 90, bluza cu mâneci evazate era un must-have, iar dacă o mai ai, este momentul să o scoți în față, pentru că a revenit în tendințe. Se potrivește perfect cu o pereche de blugi skinny sau o fustă conică. Pentru o astfel de piesă trebuie să găsești 139,9 lei la Mango.

Bluza cu maneci clopot

Bluza pe umeri

Bluza pe umeri revine în fiecare vară, așa că va fi o investiție practică. Dacă vrei să ai un model care să nu se demodeze niciodată, alege imprimeul floral, pentru că este perfect pentru zilele senine de primăvară – vară. La H&M, o astfel de piesă costă aproximativ 60 de lei.

Bluza pe umeri

Rucsacul

Rucsacul este piesa vedetă a acestui sezon, iar dacă alegi un model într-o culoare neutră, îl vei purta mai multe sezoane, pentru că este foarte practice. Pentru un astfel de accesoriu nu ar trebui să plătești mai mult de 100 de lei.

rucsac

Nu trebuie să îți cumperi fiecare piesă must-have a acestui sezon, mai ales că o fashionista adevărată știe să combine piese vintage cu unele moderne. Cel mai important este să alegi haine și accesorii care ți se potrivesc.

Sursa foto: Hepta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter