8 ținute pe care să le porți la muncă iarna

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Marți, 26 aprilie 2022, 12:52
Când temperaturile scad, parcă nu îți mai vine să pregătești ținute sofisticate și preferi haine confortabilr și călduroase. Îți venim în ajutor și îți dăm idei de ținute pe care să le porți la birou când e frig afară.

Cel mai simplu mod de a fi elegantă este să porți o culoare din cap până în picioare. Pentru birou, alege nuanțe neutre, care nu ies în evidență, și folosește accesorii cât mai discrete.

Layering-ul este o tehnică pe care fashionistele o adoră în sezonul rece și presupune să porți hainele în straturi. Adopt-o și pentru birou, pentru că poate fi și elegantă dacă alegi piese în nuanțe neutre.


Dacă ai voie să porți blugi la muncă, atunci combină-i cu un pulover pe gât, o bluză în dungi și o jachetă cu două rânduri de nasturi. O pereche de botine crem vor completa perfect ținuta!


Pantalonii evazați până le glezne sunt foarte potriviți pentru birou. Poartă-i cu un pulover și botine și vei obține o ținută foarte chic.


Citește și: 5 secrete ale femeilor stilate

Vesta lungă este o piesă foarte potrivită pentru iarnă, pentru că va da un aer chic ținutei de la birou. Ai grijă doar să alegi haine cât mai simple, când îți compui outfitul!

A photo posted by Creative (@isabelselles) on


Pantalonii din piele nu sunt foarte potriviți pentru birou, dar dacă regulile vestimentare nu sunt stricte, îi poți purta cu un pulover pe gât și un palton lung.

A photo posted by Rima Vaidila (@rima_rama) on


Combinația de pantaloni negri și bluză albă poate părea banală, dar o poți scoate în evidență cu o haină din blană artificială. Ai grijă, însă, să alegi o nuanță neutră, care nu iese în evidență.

A photo posted by Pam Hetlinger (@pamhetlinger) on


Fusta creion poate fi purtată tot anul. Combin-o cu botine, bluză pe gât și haină și vei arăta perfect!

A photo posted by Wendy Nguyen (@wendyslookbook) on


Sursa foto: Hepta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter