6 idei de ținute de primăvară pentru plinuțe

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Luni, 07 martie 2016, 11:14
Dacă nu ai ajuns la silueta pe care ți-o dorești, nu este cazul să intri în depresie. Îți dăm 6 idei de ținute de primăvară pentru plinuțe.

Nu trebuie să eviți tendințele, doar pentru că ai câteva kilograme în plus. Important este să alegi măsurile potrivite și vei arăta bine și în skinny jeans. Dar tendința pe care nu trebuie să o ratezi în această primăvară este fusta midi!

 

A photo posted by (@thisisashrose) on

Dacă îți este greu să alegi cu ce să te îmbraci, fă-ți o uniformă la care să apelezi când ești în criză de timp. O cămașă și o pereche de pantaloni te vor ajuta să compui o ținută foarte practică.

Citește și: Fusta must-have a primăvarii 2016

Nu îți fie teamă să expui un pic de piele. Un decolteu generos arată foarte bine, chiar dacă ai câteva kilograme în plus.

O curea metalică nu ar trebui să îți lipsească din garderobă, pentru că îți va accentua foarte frumos talie.

A photo posted by Callie Thorpe (@calliethorpe) on

Femeile plinuțe au tendința să evite imprimeurile, însă este una dintre cele mai mari greșeli pe care le-ai putea face. Imprimeurile îndrăznețe sunt potrivite și pentru tine, chiar dacă ai câteva kilograme în plus.

Este foarte important să ții cont de proporții, atunci când îți alegi hainele. Dacă porți o bluză largă, atunci alege o fustă mulată, altfel vei părea mai plinuță decât ești.

Sursa foto: 123rf.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter