Scarlett Johansson s-a făcut roşcată! Îţi place cum îi stă?

De Diana Sorescu, pe

Se pare că tot mai multe vedete se aliniază trendului părului roşcat! Dacă unele preferă roşul aprins precum Rihanna, Scarlett Johansson a decis să se vopsească roşcat-hazel.
Se spune că, după un divorţ, femeile îşi schimbă mereu coafura şi culoarea părului. Iată că această vorba se aplică şi în cazul frumoasei Scarlett Johansson, care de la blond a trecut la roşcat!

Diva de la Hollywood nu este genul femeii extravagante, care şochează cu alegerile sale vestimentare sau estetice. Zilele trecute însă a reuşit să uimească pe toată lumea cu noua culoare de păr abordată!

Scarlett a renunţat la blondul cuminte, cu şuviţe şi a trecut la roşcat, o nuanţă mult mai curajoasă care îi pune în evidenţă superbii ochi verzi.

De-a lungul vremii, actriţa ne-a obişnuit să-şi poarte cosiţele blonde, singura ei încercare fiind la un moment dat un şaten castană. Dar iat-o acum mai îndrăzneaţă ca oricând!

Bobul lung, vălurit, o avantajează, iar noua culoare îi complimentează tenul şi ochii. Dar poate că strălucirea actriţei nu se datorează doar coafurii, ci şi faptului că iubeşte din nou. Se pare că alesul ei este nimeni altul decât celebrul actor Sean Penn.

Îţi place cum îi stă lui Scarlett roşcată? Sau o preferai blondă?

Scarlett Johansson s-a făcut roşcată! Îţi place cum îi stă?

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter