Actrița Eileen Ryan, mama lui Sean Penn, a murit

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 12 octombrie 2022, 10:11

Actrița Eileen Ryan a murit. Mama lui Sean Penn, care s-a remarcat în multe filme și seriale, cum ar fi „Grey’s Anatomy”, avea 94 de ani.

Eileen Ryan s-a stins din viață în locuința sa din Malibu, California, după cum a anunțat un reprezentant al actriței. Moartea a survenit duminică, 9 octombrie, din cauze naturale, a mai precizat acesta, potrivit evz.ro. Pe 16 octombrie, vedeta americană ar fi împlinit 95 de ani.

Ne-am pierdut mama ieri, a scris muzicianul Michael Penn pe rețelele de socializare.

Citește și: Dramele regretatului actor Doru Ana. Unica fiică i-a murit la vârsta de șapte ani, iar femeia iubită i s-a stins în brațe

Piesa pe care Sanda Ladoși nu o va mai cânta niciodată în duet: „Am cântat cu Gyuri Pascu, a murit, apoi cu Bogdan, a murit”

Mihai Bendeac, despre religie și divinitate: „Mi-e milă de credincioșii ortodocși. Sunt mai bun!”

Mama Monicăi Tatoiu a murit. „Eu mă bucur. M-am rugat să o ia Dumnezeu. Fără pomeni, fără priveghi!”

Cine a fost Eileen Ryan

Eileen Ryan s-a născut în data de 16 octombrie 1927, la New York. Tatăl său a fost medic stomatolog, iar mama sa asistentă medicală.

Actrița a fost căsătorită timp de 41 de ani cu actorul și regizorul Leo Penn, până la moartea acestuia din 1998. Cei doi s-au cunoscut în 1957, anul în care s-au și cunoscut. Au avut împreună trei băieți: muzicianului Michael Penn și actorii Sean Penn și Christopher Penn (n.r. – a murit în 2006).

Eileen Ryan și soțul ei au avut o căsnicie fericită, după cum au declarat actrița și fiul ei, Sean Penn, de-a lungul timpului.

Ne-am adorat reciproc. Am avut o căsnicie minunată. Nu ne plictiseam niciodată unul în prezența celuilalt. Am crescut împreună, a mărturisit Eileen Ryan în urmă cu mai mulți ani, potrivit spynews.ro.

Dacă te furișai pentru o gustare sau ceva, ei stăteau acolo, cu lumina stinsă. Ea dormea cu capul în poala lui și el îi mângâia părul. Era ceva normal, se întâmpla aproape în fiecare seară, a povestit și Sean Penn.

Eileen Ryan, carieră remarcabilă de peste 60 de ani

Cu o carieră de peste 60 de ani, Eileen Ryan s-a făcut remarcată în numeroase producții cinematografice și de televiziune. A jucat în filme precum „Sing Till Tomorrow”, „Feast”, „Parenthood”, „Eight Legged Freaks”, „Magnolia”, „All the King’s Men”, „I Am Sam„, „The Crossing Guard”.

De asemenea, a făcut parte din distribuția unor serialele celebre precum „Grey’s Anatomy”, „NYPD Blue”, „CSI: Crime Scene Investigation”, „The Twilight Zone”.

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter