Actorul Sean Penn este la Kiev pentru a filma un documentar despre invazia Rusiei

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 25 februarie 2022, 11:42

Actorul şi regizorul american Sean Penn, câștigător a două premii Oscar, se află la Kiev unde filmează un documentar despre invadarea Ucrainei de către Rusia.

Sean Penn, în vârstă de 61 de ani, cunoscut ca fiind activist politic, se află la Kiev, capitala Ucrainei, pentru a filma un documentar despre invazia Rusiei. Actorul și regizorul american apare alături de preşedintele Volodimir Zelenski, într-o înregistrare video postată pe contul de Instagram al şefului de stat ucrainean.

Citește și: LIVE UPDATE: Rusia a început războiul în Ucraina

Pe cine a sunat Putin înainte de a ataca Ucraina

Cristina Șișcanu, mesaj pentru rudele din Ucraina: „Îi aștept”

De ce a invadat Rusia Ucraina. Ce vrea Vladimir Putin

Actorul Sean Penn susține Ucraina chiar de la Kiev

Regizorul a venit special la Kiev pentru a înregistra toate evenimentele care se desfăşoară în Ucraina şi, în calitate de realizator de documentare, pentru a spune lumii adevărul despre invadarea ţării noastre de către Rusia, a transmis administrația prezidenţială de la Kiev, potrivit digi24.ro.

Actorul Sean Penn este la Kiev pentru a filma un documentar despre invazia Rusiei

Astăzi, Sean Penn se numără printre cei care susţin Ucraina fiind în Ucraina. Ţara noastră îi este recunoscătoare pentru o astfel de manifestare de curaj şi onestitate, se mai arată în comunicat. În mesaj se adaugă că artistul american dă dovadă de un curaj care le lipseşte multora, în special politicienilor occidentali”.

Sean Penn s-a născut în Santa Monica, California, însă bunicii paterni erau evrei imigranți din Lituania și Rusia. Mama sa provine din italieni și irlandezi. Nu este prima oară când actorul se implică în chestiuni politice. Acesta a stârnit numeroase controverse după ce a făcut un interviu cu liderul cartelului mexican de narcotraficanţi, Joaquin El Chapo” Guzman, în timp ce acesta era fugar.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter