Sean Penn și Ben Stiller, interdicție permanentă de călătorie în Rusia

De Unica.ro, pe

Sean Penn și Ben Stiller se află printre persoanele sancționate de Federația Rusă pentru că sprijină Ucraina. Moscova le-a interzis accesul pe teritoriul rus celor două vedete de la Hollywood.

Sean Penn și Ben Stiller, alături de mai multe personalităţi politice de rang înalt şi din mediul de afaceri se află pe lista neagră a Moscovei, „ca răspuns la sancțiunile personale în continuă extindere împotriva cetățenilor ruși de către administrația Biden”.

Sean Penn și Ben Stiller, interdicție permanentă de călătorie în Rusia

Acțiunile ostile ale autorităților americane, care continuă să urmeze un curs rusofob, distrugând legăturile bilaterale și escaladând confruntarea dintre Rusia și Statele Unite, vor continua să fie respinse cu hotărâre, a transmis Ministerul de Externe de la Moscova, potrivit Libertatea.

Atât Sean Penn, cât și Ben Stiller, au mers la Kiev în plin război, pentru a-și arăta susținerea față de poporul ucrainean. Cei doi actori s-au întâlnit cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, și au vizat localități grav afectate de invazia rusă, cum ar fi Irpin.

Ești eroul meu, i-a spus Siller președintelui ucrainean.

Este greu să înțelegi ce se întâmplă aici, dacă nu ai fost aici, a mai spus actorul.

Citește și: Nadine, despre situațiile critice prin care a trecut când consuma alcool. „Aveam nevoie de câteva sticle de vin pe zi”

Cum a început relația Cristinei Șișcanu cu Mădălin Ionescu. Jurnalista a fost considerată motivul divorțului lui Mădălin de fosta soție

Prima zi de școală în Anglia pentru fetița unui român. Cum a fost întâmpinat la școală

Roxana Hulpe, îndrăgită vedetă de la PRO TV, s-a căsătorit. Cât de frumoasă a fost în rochie de mireasă!

Sean Penn a filmat în Ucraina un documentar despre „operațiunea militară specială” a Rusiei

Sean Penn a mers în Ucraina pentru a filma un documentar despre „operațiunea militară specială” a armatei lui Vladimir Putin.

Regizorul a venit special la Kiev pentru a înregistra toate evenimentele care se desfășoară în Ucraina și în calitate de realizator de documentar pentru a spune lumii adevărul despre invazia Rusiei în țara noastră, a fost mesajul postat pe site-ul președinției ucrainene în luna martie.

Sean Penn se numără printre cei care susţin Ucraina fiind în Ucraina. Ţara noastră îi este recunoscătoare pentru o astfel de manifestare de curaj şi onestitate, au mai transmis oficialii ucraineni.

Sean Penn a dezvăluit că a mers kilometri buni pe jos până la granița Ucrainei cu Polonia, după ce și-a abandonat mașina.

Deja este o greșeală brutală de vieți luate și inimi zdrobite, iar dacă nu va ceda, cred că Putin va fi făcut cea mai îngrozitoare greșeală pentru întreaga omenire. Președintele Zelenski și poporul ucrainean s-au ridicat ca simboluri istorice ale curajului și principiului, a scris actorul pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter