Sean Penn a plecat din Ucraina spre Polonia pe jos: „Ne-am abandonat mașina pe marginea drumului”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 02 martie 2022, 12:16

Actorul și regizorul american Sean Penn a reușit să părăsească Ucraina, în toiul războiului cu Rusia. Acesta a fost nevoit să ajungă la graniță pe jos, după ce și-a abandonat mașina.

Sean Penn, în vârstă de 61 de ani, a mers în Ucraina pentru a face un documentar despre războiul cu Rusia. Actorul și regizorul american a fost fotografiat printre participanţii la o conferinţa de presă a guvernului de la Kiev și a apărut alături de preşedintele Volodimir Zelenski într-o înregistrare video postată pe contul de Instagram al şefului de stat ucrainean.

Regizorul a venit special la Kiev pentru a înregistra toate evenimentele care se desfăşoară în Ucraina şi, în calitate de realizator de documentare, pentru a spune lumii adevărul despre invadarea ţării noastre de către Rusia, se arată într-un mesaj scris în ucraineană pe pagina administraţiei prezidenţiale de la Kiev, care l-a lăudat pentru curajul său.

Sean Penn a plecat din Ucraina spre Polonia pe jos: „Ne-am abandonat mașina pe marginea drumului”

Citește și: „Diavolul chiar se îmbracă de la Prada”. Liderul cecenilor, Ramzan Kadîrov, e pregătit de război în ghete de lux

Cu ce se ocupă fata cea mare a lui Vladimir Putin

Hackerii Anonymous i-au declarat „război cibernetic” lui Putin. A fost înființată „Armata IT a Ucrainei”

Zelenski, declarații cutremurătoare în fața Parlamentului European – translatorul a început să plângă

Sean Penn a plecat din Ucraina spre Polonia pe jos: „Ne-am abandonat mașina pe marginea drumului”

Capitala Ucrainei este atacată brutal de forțele armate rusești, iar Sean Penn a povestit pe Twitter momentele prin care a trecut până să reușească să ajungă în Polonia. Acesta a fost nevoit să-și abandoneze mașina din cauza blocajelor care s-au format la graniță și să meargă pe jos pentru a trece frontiera.

Împreună cu doi colegi, am mers mile până la granița poloneză, după ce ne-am abandonat mașina pe marginea drumului. Aproape în toate mașinile din această fotografie sunt femei și copii, mulți fără niciun bagaj, a descris actorul calvarul prin care trec mii de refugiați.

Sean Penn „a ieșit în siguranță din Ucraina”, a declarat un purtător de cuvânt din Los Angeles, Mara Buxbaum, potrivit Libertatea.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter