Foto: Cele mai urâte vedete din lume

De Diana Zagrean, pe

Fie că şi-au operat fiecare părticică a corpului, fie că aşa s-au născut sau au vreo boală gravă, iată care sunt câteva dintre cele mai urâte vedete din lume. Deşi arată cum arată, majoritatea nu au întâmpinat probleme în a face bani din defectele lor, ba chiar au profitat de ele.
Jocelyn Wildenstein
Obsesia pentru operaţiile estetice poate ajunge, în anumite cazuri, la astfel de rezultate. Cunoscută ca şi femeia care a vrut să se transforme în pisică, Jocelyn este o elveţiancă bogată, care şi-a câştigat faima tocmai prin intermediul aspectului fizic extrem.
Foto: Cele mai urâte vedete din lume
Se spune că ea a cheltuit peste 4 milioane dolari pe operaţii estetice din banii soţului ei miliardar.

Marty Feldman
Foto: Cele mai urâte vedete din lume

Actorul Marty Feldman (1934 – 1982), care a fost şi scriitor, comediant şi câştigător de premiu BAFTA suferea de o boală a glandei tiroide. El a scris mai multe scenarii de succes pentru reţeaua de televiziune britanică BBC şi a apărut în câteva filme de succes, înclusiv în The Muppet Show.

Clint Howard
Foto: Cele mai urâte vedete din lume

Actorul american nu suferă de nicio boală şi nu a avut vreun accident pe parcursul vieţii sale. În ciuda aspectului, Howard s-a căsătorit de două ori şi a jucat în mai multe filme de mare succes, printre care Cocoon, Austin Powers sau Apollo 13.

Iggy Pop
Foto: Cele mai urâte vedete din lume

Star rock, textier şi actor, supranumit „Bunicul punk-ului”, Iggy este o legendă printre fanii genului. Fostul vocal al trupei The Stooges nu este tocmai o frumuseţe. Oare show-urile extreme, bautura, drogurile şi nopţile nedormite din turnee or avea ceva de-a face cu aspectul lui de acum?
Ronaldinho
Foto: Cele mai urâte vedete din lume

Unul dintre cei mai buni fotbalişti ai timpurilor moderne, Ronaldinho este şi un tip simpatic, cinstit şi şarmant. Cu toate astea, personalitatea lui nu poate ascunde faptul că este urât cu draci. Pe de altă parte, fotomodelul italian Sara Tommasi nu a părut să aibă o problemă cu aspectul lui fizic în perioada când cei doi au fost împreună.
Foto: Northfoto

Indiciul zilei de astăzi, 23 iulie este SANI

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter