Cele mai frumoase coafuri la MET Gala 2011

De Diana Sorescu, pe

Metropolitan Museum Costume Institute Gala este un eveniment de mare clasă, catalogat de critici mai „preţios” decât Oscarurile. Iată 4 coafuri deosebite purtate de vedete.

Coafuri deosebite

Diafana Taylor Swift şi-a asortat elegantei rochii J. Mendel o coafură romantică, deosebită.

Părul a fost în prealabil ondulat, iar apoi prins într-un coc chic, la baza gâtului.

Evenimentul şi coafura. Cam asta am putea spune despre diversitatea coafurilor pe care le afişează Rihanna. Dacă astăzi are părul scurt, tuns pixie, mâine apare cu cosiţe lungi până la talie!

Pentru MET Gala, cântăreaţa a ales să apeleze la ajutorul meşelor roşcate pentru a-şi construi un look foarte sexy, de sirenă. Împletiturile angelice au contrastat cu nuanţa vibrantă a părului, iar roşul a fost scos în evidenţă cu ajutorul cerceilor candelabru, cu smaralde de un verde superb.

Kate Hudson este o viitoare mămică superbă. Pe covorul roşu, actriţa a purtat o rochie aurie, de prinţesă, pe care a asortat-o cu o coafură pe măsură, în acelaşi stil de basm. Bucle perfecte, plus o diademă preţioasă aşezată în părul strâns din calotă.

Emma Stone a venit cu o reinterpretare modernă a cocului clasic. Coafura voit neglijentă a beneficiat de un breton pe o parte, cu volum, uşor încreţit.

Care coafură îţi place cel mai mult? Ţi-ai purta părul prins aşa?

Cele mai frumoase coafuri la MET Gala 2011

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter