Ce spune forma corpului despre tine

De Lumea Femeilor, pe Ultimul update Marți, 10 ianuarie 2023, 17:01

Ai observat că forma corpului tău diferă de cea a prietenei tale, sau chiar a mamei tale. Forma corpului e înnăscută şi transmisă genetic, însă nu există o regulă precisă. Oricât te-ai strădui, nu o poţi schimba.
Fiind conştientă de forma corpului tău, poţi profita de ea la maximum.

CLEPSIDRĂ

Dacă partea de sus a corpului tău este aproximativ egală cu cea de jos, atunci corpul tău e în formă de clepsidră. Umerii sunt la fel de laţi ca şi şoldurile, iar talia e mai accentuată. Când te îngraşi, surplusul se vede în special la şolduri şi la piept. Silueta ta spune despre tine că eşti o persoană grijulie, delicată şi feminină. Uneori, eşti tratată ca o păpuşă, cei din jur te menajează şi te ajută la nevoie. Eşti o prezenţă plăcută şi ai marele avantaj de a te enerva rar.
Sfat: cel mai mult te avantajează rochia cambrată pe şolduri.

PARĂ

În cazul în care partea de jos a corpului e mai mare decât partea de sus, forma ta e de pară. Umerii sunt înguşti, abdomenul plat, iar şodurile mai pline. Te îngraşi în partea de jos a corpului, pe fese şi coapse în special. Aşa cum arată silueta ta, eşti o persoană cu picioarele bine înfipte în pământ, hotărâtă, sigură pe tine. Eşti impulsivă, grăbită şi îţi place să ai ultimul cuvânt. Cei din jur ştiu că eşti responsabilă şi că pot conta pe tine pentru treburile cele mai dificile.
Sfat: fusta cambrată pe talie, cloş, îţi flatează silueta.

MĂR

Silueta ta este în formă de măr dacă partea de sus a corpului e mai mare decât partea de jos. Umerii sunt mai laţi decât şoldurile, iar picioarele sunt mai subţiri. Când iei în greutate, talia şi pieptul se îngroaşă. Eşti o persoană veselă, care vede mereu partea plină a paharului. Mereu înconjurată de prieteni, rude, te pricepi să rezolvi situaţii problematice. Nu îţi plac conflictele şi le eviţi pe cât posibil. Ai tendinţa să fii mai secretoasă şi eşti o bună confidentă.
Sfat: te avantajează rochia tip baby-doll.

LINIE

Dacă silueta ta nu are diferenţe marcante între partea de sus a corpului şi cea de jos şi nici curburi foarte evidente, atunci ai formă de linie. Chiar când te îngraşi, acumulezi relativ puţină grăsime în zona abdomenului şi a spatelui. Ca fire, eşti activă, atentă cu tine, uneori pretenţioasă. Îţi place să te îngrijeşti şi acorzi mult timp vieţii sociale – ieşi în oraş, faci vizite, te întâlneşti cu prietenii. Te plictiseşti destul de repede şi ai nevoie să schimbi peisajul.
Sfat: pantalonul drept este o piesă vestimentară care te prinde.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter