Fardul auriu, o tendinţă îndrăzneaţă în make up

De Diana Sorescu, pe

Pentru ocazii speciale, atunci când vrei să străluceşti cu adevărat, un fard auriu cu tente bronz o să te transforme pe dată într-o zeiţă. Inspiră-te din machiajul vedetelor!

Fard auriu

Ce e fantastic la această nuanţă de fard este să se potriveşte oricui! Cum aşa? Păi le flatează pe blonde, pe brunete şi pe roşcate, pe femeile cu ochii negri, verzi, albaştri sau căprui, deci, pe noi toate!

Fardul auriu este unul preţios, aşa că el trebuie purtat seara, la ţinute elegante, sexy. De preferat sunt cosmeticele cu textură cremoasă, care se întind perfect şi răsfaţă pleoapa cu o peliculă fină, metalică, electrizantă.

Poţi să optezi pentru auriu cu nuanţe de bronz, maro, camel sau muştar, după preferinţe.

Cel mai frumos arată fardul aplicat atât pe pleoapa superioară, cât şi pe cea inferioară, exact la baza genelor. Pentru un efect mai seducător, trasează o linie fină cu eyelinerul, după care aplică-ţi un set de gene false.

Halle Berry, Katy Perry, Charlize Theron şi Hayden Panettiere sunt doar patru dintre divele de la Hollywood care adoră fardul auriu. Patru femei diferite, cu tunsori, nuanţe de ochi şi de ten distincte cărora le stă perfect cu acest produs de make up.

Îndrăzneşte ca în sezonul cald să te transformi într-o zeiţă solară şi să străluceşti. Fardul auriu îţi conferă un look luxos, seducător şi deosebit, exact ceea ce ai nevoie!

Fardul auriu, o tendinţă îndrăzneaţă în make up

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter