S-au căsătorit Katy Perry și Orlando Bloom în secret? Detaliul care i-a dat de gol

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 18 martie 2021, 13:47

Într-o fotografie surprinsă recent de paparazzi, Katy Perry (36 de ani) apare plimbându-se prin Hawaii alături de Orlando Bloom (44 de ani). Solista poartă un compleu vișiniu de fitness, o șapcă gri inscripționată cu „MAMA”, o borsetă galben-muștar, un hanorac gri legat în jurul taliei și o mască de protecție înflorată.

S-au căsătorit Katy Perry și Orlando Bloom în secret? Detaliul care i-a dat de gol

Câțiva dintre fanii artistei au sesizat că pe inelarul mâinii stângi Katy poartă o bijuterie similară unei verighete. Orlando și Katy sunt logodiți din luna februarie a anului 2018. Perechea și-a început relația după ce s-a cunoscut la o petrecere a Globurilor de Aur, în ianuarie 2016.

S-au despărțit în martie 2017, însă în luna decembrie a aceluiași an și-au petrecut împreună sărbătorile în Japonia. Cei doi au anunțat că formează din nou un cuplu în februarie 2018. Cuplul are împreună o fiică, Daisy Dove Bloom, în vârstă de 6 luni.

În ultimele săptămâni, perechea a fost fotografiată petrecând timp în familie pe plajele din Hawaii. Pentru moment, perechea refuză să ofere detalii despre nunta lor. Fiica perechii a venit pe lume miercuri, 26 august.

„Mi-a schimbat viața și continuă să mi-o schimbe”, a spus solista în ianuarie 2021. „Cred că asta realizezi când devii mamă… că trebuie să te focusezi pe a fi mamă. Și nu pentru că nu iubești și alte persoane, ci pentru că vrei pur și simplu să fii o mamă grozavă”, a mai dezvăluit atunci.

Perry a mai fost căsătorită cu artistul Russell Brand (45 de ani), din octombrie 2010 până în iulie 2012. Orlando a mai fost și el căsătorit, din 2010 până în 2013, cu modelul australian Miranda Kerr (37 de ani) alături de care are un fiu, Flynn Christopher, în vârstă de 9 ani.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și: 

Andra și Cătălin Măruță, discuție delicată cu fiul lor David. Ce curiozitate a avut fiul perechii?

Prințul Harry, dominat de Meghan Markle. Detaliul observat în interviul cu Oprah Winfrey

Prințul Harry și Meghan Markle s-au contrazis în acuzațiile de rasism față de familia regală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter