Simona Halep are un nou iubit. Iată primele poze cu ei împreună!

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 07 noiembrie 2017, 12:54
Simona Halep (26 ani) a fost fotografiată alături de noul ei iubit în Portofino, Italia, destinația de vacanță a multor vedete internaționale. Sportiva a fost surprinsă în timp ce lua masa alături de tânărul misterios, a cărui identitate rămâne încă necunoscută.

Cum arată noul iubit al Simonei Halep

După ce a participat la Turneul Campioanelor, și după ce a ajuns numărul 1 WTA, Simona Halep a plecat în vacanță. Ea își petrece zilele acestea în Portofino, Italia, alături de noul său iubit. Cei doi au fost surprinși la masă, în mâncau pizza, iar gesturile de tandrețe nu au lipsit nici ele.

Chiar dacă încă nu se cunoaște identitatea noului ei iubit, se presupune că acesta este machedon, la fel ca Simona. Sportiva provine dintr-o familie care respectă tradițiile, iar ea la rândul său este sfătuită să se căsătorească tot cu un machedon.

Fostul ei iubit, Costa Sponte, este de asemenea machedon. Conform Libertatea.ro, ”ea va urma tradiția familiei și își va lua ca soț un machedon. Dacă va fi să fie cipan (o ramură a machedonilor, din care provine și Simona), va fi și mai bine. Nu va ieși din cuvântul familiei”.

Vezi fotografiile cu Simona și noul ei iubit, în galeria foto de mai sus.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter