Bianca Drăgușanu s-a măritat în secret cu Alex Bodi

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 01 august 2019, 17:18
Bianca Drăgușanu s-a măritat în secret cu iubitul ei, Alex Bodi, joi, 1 august, la Starea Civilă a Sectorului 3, din Capitală. 

Acesta este cel de-al doilea mariaj al vedetei, după prima căsătorie cu prezentatorul TV Victor Slav, alături de care are și un copil, o fetiță pe nume Sofia.

Cu toate că relația Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi a fost una marcată de mai multe despărțiri, se pare că cei doi au hotărât să facă următorul pas, în mod neașteptat, fără să anunțe acest lucru în prealabil.

La căsătoria civilă, Bianca Drăgușanu a purtat o rochie albă, de lungime medie, din dantelă, în timp ce proaspătul ei soț a ales să poarte jeanși și sacou. Cei doi i-au uimit pe cei prezenți la Starea Civilă atunci când au intrat pe poartă cu unul din bolizii lui Alex, un Bugatti Chiron.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au o relație din 2018. Cu toate că nu se știu foarte multe lucruri despre trecutul actualului soț al vedetei, el însuși a declarat, într-un interviu în emisiunea lui Dan Capatos, că a mai fost căsătorit o dată și că are doi copii.

Am fost doar o singură dată căsătorit. Am o fată în Madrid și una în Germania. Călătoresc mult, eram mult plecat de acasă. Nu cred în ghinion, așa sunt lucrurile făcute. Eu sau oricine n-am sta cu o persoană cu care nu ne-am înțelege. Cu Bianca am ajuns la un numitor comun.

Vezi mai multe imagini de la nunta Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi în galeria foto de mai sus.

Foto: Eli Driu/Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter