Andreea Berecleanu și soțul său, în ipostaze tandre pe rețelele de socializare. „Pozele acestea nu se pun de obicei”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 31 iulie 2020, 14:07

Andreea Berecleanu și-a uimit fanii printr-o altfel de postare pe rețelele de socializare. Îndrăgita prezentatoare de știri a făcut publice în mediul online două fotografii în care ea și soțul său, Constantin Stan, se află în ipostaze ceva mai intime.  Vedeta a vrut să arate, prin intermediul acestor fotografii, realitatea din viața de cuplu, unde dragostea față de partener se manifestă fără ascunzișuri.

Citeşte şi: Soțul Andreei Berecleanu, dezvăluiri despre primul său mariaj: „Am plecat după nevastă”

„Pozele acestea nu se pun de obicei. Să zicem că fac o excepție. Dar aceasta este, de fapt, realitatea din spatele cadrelor clasice de cuplu”, a scris Andreea Berecleanu în dreptul fotografiilor în care îl sărută tandru pe obraz pe soțul său, pe pagina sa de Instagram.

Frumoasa postare a stâns o mulțime de aprecieri din partea celor care o urmăresc pe Andreea pe rețelele de socializare, iar urările de bine nu au întârziat nici ele să apară.

Citește gratuit ediția de august a revistei Unica. O găsești AICI

Andreea Berecleanu (45 de ani) și Constantin Stan (62 de ani) s-au căsătorit civil pe 18 septembrie 2016. În trecut, prezentatoarea a mai fost căsătorită cu Andrei Zaharescu, cu care are doi copii.

sursa foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter